αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚυκλοφορεί fake διαγωνισμός με το σήμα του Πλαισίου- Ανακοίνωση έβγαλε η εταιρία

Κυκλοφορεί fake διαγωνισμός με το σήμα του Πλαισίου- Ανακοίνωση έβγαλε η εταιρία

Ακόμα ένας fake διαγωνισμός κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο ίντερνετ. Αυτή τη φορά, χρησιμοποιόντας παράνομα το σήμα του Πλαισίου. Η γνωστή αλυσίδα έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικη ιστοσελίδα υποδοχής (landing page), με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE».

Και συμπληρώνει: «Η εν λόγω ιστοσελίδα υποδοχής και ο διενεργούμενος από αυτήν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει από την εταιρεία μας, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Πλαισίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικη ιστοσελίδα υποδοχής (landing page), με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE. Μέσω αυτής της ιστοσελίδας διενεργείται εν αγνοία μας και χωρίς την συμμετοχή της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE διαγωνισμός ο οποίος υπόσχεται «πλούσια» δώρα (κινητό τηλέφωνο και κάρτα δώρου). Προϋπόθεση συμμετοχής η συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου.

Η εν λόγω ιστοσελίδα υποδοχής και ο διενεργούμενος από αυτήν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει από την εταιρεία μας, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.plaisio.gr και στα social media, στο Facebook το https://www.facebook.com/plaisio.gr/, στο twitter το https://twitter.com/PlaisioOfficial , στο Instagram το https://www.instagram.com/plaisioofficial/ , στο Google Plus το https://plus.google.com/+plaisio , στο YouTube το https://www.youtube.com/user/PlaisioChannel και στο LinkedIn το https://www.linkedin.com/company/plaisio-computers/

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 800-11-12345 (χωρίς χρέωση) από σταθερό ή από κινητό στο 2102895000.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − eight =