αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κλείσε το στόμα σου και απέδειξε την αξία σου»: Ο Gary Vaynerchuk απευθύνεται στους Millennials

«Κλείσε το στόμα σου και απέδειξε την αξία σου»: Ο Gary Vaynerchuk απευθύνεται στους Millennials

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, μιλά πάντα ξεκάθαρα. Εύκολα το διαπιστώνει κάποιος παρακολουθώντας τις ομιλίες του και τις αναρτήσεις που κάνει στα social media. Με ένα νέο βίντεο, δίνει τις συμβουλές του στους Millennials που ξεκινούν τώρα την κεριέρα τους.

«Κλείσε το στόμα σου και δούλεψε» λέει μεταξύ άλλων ο γνωστός businessman, εξηγόντας πως όταν ξεκινάς την επαγγελματική σου διαδρομή, είσαι στο σημείο μηδέν. Πρέπει να αποδείξεις την αξία σου. Από την άλλη μεριά, τονίζει ότι είναι λάθος και όσοι θα σου πουν ότι «είσαι παιδί» και για αυτό δεν κάνεις για μια δουλειά.

Παρόμοια τακτική εφάρμοσε και ο ίδιος. Φτάνοντας στην απόλυτη επιτυχία. Σήμερα, έχει καταφέρει να βγάλει πολλά χρήματα και να διαχειρίζεται τις δικές του εταιρίες.

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 19 =