αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚι όμως, το Pokemon Go συνεχίζει να φέρνει 2 εκατ. δολάρια την ημέρα στην Niantic

Κι όμως, το Pokemon Go συνεχίζει να φέρνει 2 εκατ. δολάρια την ημέρα στην Niantic

Περισσότερα από 700.000 άτομα συνεχίζουν να κατεβάζουν το Pokemon Go σε καθημερινή βάση. Δηλαδή, το Pokemon Go έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 550 εκατομμύριες φορές, φέρνοντας στα ταμεία περισσότερα από $470 εκατομμύρια με τη μορφή πωλήσεων.

Όλες αυτές οι λήψεις και οι αγορές εντός της εφαρμογής συνεχίζουν να δίνουν στην Niantic το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων καθημερινά. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που παρουσιάζει το IGN Greece, το παιχνίδι έφτασε στο ζενίθ, 3 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, όταν 27 εκατομμύρια άτομα κατέβαζαν το παιχνίδι και δημιούργησαν έσοδα 16 εκατομμυρίων δολαρίων ημερησίως.

Φυσικά, η απήχηση του παιχνιδιού έχει παρουσιάσει κάμψη, με το πέρασμα των μηνών. Με την Niantic πάντως να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της, έτσι ώστε να «φρασκάρει» το ενδιαφέρον του κοινού. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, οργιάζουν οι φήμες ότι στο προσεχές χρονικό διάστημα θα προστεθεί στο παιχνίδι η δεύτερη γενιά των Pokemon. Μιλάμε δηλαδή για τα Pokemon που ήταν στις Gold και Silver κασέτες του Game Boy.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 9 =