αρχικηVIRALΚι όμως, έγινε χειρουργείο σε χρυσόψαρο

Κι όμως, έγινε χειρουργείο σε χρυσόψαρο

Σε ολική αναισθησία και εν συνεχεία σε χειρουργική επέμβαση… 500 δολαρίων υποβλήθηκε ένας μικροσκοπικός ασθενής, στην Αυστραλία.

Ένα χρυσόψαρο, το οποίο είχε καταπιεί κάποιο βοτσαλάκι, βρέθηκε όχι στο χειρουργικό τραπέζι, αλλά σε ένα… μπολ κτηνιατρικής κλινικής του Μπρισμπέιν.

Μετά από ορισμένες εξετάσεις, οι γιατροί εντόπισαν ένα μικρό, μαύρο βότσαλο στο πίσω μέρος του λαιμού του Κόνκερ -όπως είναι το όνομα του ψαριού.

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, αν και για την αγορά του χρυσόψαρου οι ιδιοκτήτες του είχαν ξοδέψει μόλις 12 δολάρια, τελικώς αποφάσισαν να πουν το «ναι» στους γιατρούς για την επέμβαση, παρά το υψηλό κόστος.

Λίγη ώρα αργότερα, αφού πρώτα με μία λαβίδα αφαιρέθηκε το πετραδάκι από τον λαιμό του ψαριού, ο Κόνκερ κολυμπούσε αμέριμνος στο νερό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα χρυσόψαρο περνά την πόρτα του χειρουργείου. Προ ολίγων μηνών, ένα χρυσόψαρο με το όνομα Νέμο υποβλήθηκε σε μία πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ σε αντίστοιχη επέμβαση είχε υποβληθεί και ένα χρυσόψαρο στην Αυστραλία, πριν από δύο χρόνια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 7 =