αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚινεζική «επέλαση»: Η Huawei ξεπέρασε την Apple σε πωλήσεις

Κινεζική «επέλαση»: Η Huawei ξεπέρασε την Apple σε πωλήσεις

Σύμφωνα με αναφορά της Counterpoint, η Huawei ξεπέρασε σε πωλήσεις την Apple και την αντικατέστησε στη δεύτερη θέση των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphone στον κόσμο. Μάλιστα, ο κινεζικός κολοσσός κατάφερε αυτό το επίτευγμα και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ενώ και ο Αύγουστος φαίνεται ως δυνατός μήνας για την εταιρία.

Η Samsung φυσικά παραμένει στην κορυφή, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον τα δούμε τα νούμερα του Σεπτεμβρίου, μιας και αναμένουμε τα νέα iPhone. Όσον αφορά τα τηλέφωνα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ η Huawei κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη βιομηχανία, κανένα από τα μοντέλα της δεν μπήκε στη δεκάδα. Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, διατηρούν τις δύο πρώτες θέσεις στο μερίδιο αγοράς, με τα Oppo R11 και A57 να έρχονται τρίτα και τέταρτα αντίστοιχα. Κορυφαίες συσκευές βάσει των αριθμών είναι και τα Galaxy S8, Xiaomi Redmi Note 4X και Galaxy S8+.

Η Huawei είναι ο νούμερο ένα κατασκευαστής στην Κίνα, ενώ διαγράφει μια διαρκώς αυξανόμενη πορεία στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =