αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚατεύθασαν (και) οι ομαδικές video κλήσεις στο Instagram

Κατεύθασαν (και) οι ομαδικές video κλήσεις στο Instagram

Ασταμάτητη η ομάδα ανάπτυξης του Instagram, η οποία για ακόμα μία φορά προσθέτει νέες λειτουργίες στη δημοφιλή εφαρμογή που σημειώνει τρομακτική άνοδο τους τελευτάιους μήνες τόσο σε αξία, όσο και σε αριθμό χρηστών και στον χρόνο που ξοδεύουν σε αυτή.

Η νέα αναβάθμιση του Instagram φέρνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ομαδικής video κλήσης έως 4 ατόμων μέσω του Direct πατώντας στο νέο εικονίδιο της κάμερας που εμφανίζεται στη δεξιά γωνία. Κατά τη διάρκεια του video chat μπορείς να μικρύνεις το video και να συνεχίσεις κανονικά την πλοήγηση σου μέσα στην εφαρμογή. Επιπλέον, εάν είστε μέλος σε κάποιο group και έχει ξεκινήσει video συνομιλία, τότε το εικονίδιο της κάμερας θα γίνεται μπλε και θα μπορείτε να συμμετέχετε αν το επιθυμείτε.

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για τις video κλήσεις και μπορείτε να καλέσετε με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε επαφή σας μέσω του Direct. Φυσικά, οι μπλοκαρισμένοι χρήστες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε video chats και μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες επαφές σας για να μην σας έρχονται σχετικές ειδοποιήσεις για video chat χωρίς να τους μπλοκάρετε εντελώς.

Σε άλλες προσθήκες, βλέπουμε την ανανεωμένη κατηγορία Explore που περιλαμβάνει πλέον τα Topic Channels για να βρίσκεις ευκολότερα posts σχετικά με τα ενδιαφέροντα σου. Στις κατηγορίες υπάρχουν τα For You (επιλεγμένα posts με βάση το ιστορικό πλοήγησης σου), Art, Sports, Beauty, Fashion και μια λίστα με hashtags.

Τέλος, έχουν προστεθεί νέα εφέ για την κάμερα σχεδιασμένα από τους Ariana Grande, Buzzfeed, Liza Koshy, Baby Ariel και NBA. Αν τους ακολουθείς, τότε τα φίλτρα θα προστεθούν αυτόματα στην κάμερα, διαφορετικά, μπορείς να τα δοκιμάσεις ένα προς ένα και να τα προσθέσεις μόνος σου.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − one =