αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαταφθάνει το χριστουγεννιάτικο Startup Grind με τον Co-Founder και CEO της Pollfish

Καταφθάνει το χριστουγεννιάτικο Startup Grind με τον Co-Founder και CEO της Pollfish

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Startup Grind σας κρατάει συντροφιά τις γιορτινές μέρες με το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο gathering! Καθώς όλος ο επιχειρηματικός κόσμος διοργανώνει Christmas parties στο γραφείο, οι startups συνεχίζουν να δουλεύουν ασταμάτητα στα projects που τρέχουν σαν καλικάντζαροι. Όμως και οι founders χρειάζονται που και που ένα break, γι’ αυτό και το Startup Grind τους καλωσορίζει παραδοσιακά σε όλον τον κόσμο, σε 200 πόλεις σε 85 χώρες παγκοσμίως με σκοπό να κάνουν το ταξίδι της επιχειρηματικότητας λιγότερο μοναχικό!

Στην Αθήνα, βάζουμε το κερασάκι στην τούρτα με έναν special guest που δεν συχνάζει στην Ελλάδα. Η startup του έχει γραφεία σε Νέα Υόρκη και Salt Lake City και έχει λάβει μέχρι σήμερα $4,2 εκατομμύρια χρηματοδότηση. Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκη, Founder και CEO της Pollfish, την εταιρεία που ίδρυσε το 2013 με σκοπό να κάνει πιο απλή και έγκυρη την διαδικασία δημοσκοπήσεων. Με το εντυπωσιακό reach των 350.000.000 καταναλωτών για δημοσκοπήσεις, έχει ήδη εξασφαλίσει πρωτοσέλιδα για την επιτυχή πρόβλεψη των Αμερικανικών εκλογών, την στιγμή που οι περισσότερες παραδοσιακές εταιρείες δημοσκοπήσεων έβγαζαν Hillary Clinton.

158230093O Γιάννης, πήρε το πτυχίο του σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ από το Πανεπιστήμιο Πάτρας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε ως freelance προγραμματιστής σε μεγάλες εταιρείες όπως η Box και συμμετείχε στην ανάπτυξη των πρώτων και πιο δημοφιλών mobile apps. Μετά την σύντομη καριέρα του ως freelancer, βρήκε το πραγματικό του πάθος: να δημιουργήσει μια εταιρεία από το μηδέν, άλλες φορές με επιτυχία και κάποιες άλλες όχι. Συμμετείχε στο Pajap, ένα self-service mobile που κυκλοφόρησε το 2013, ως Co-founder και κατέληξε αμέσως μετά στο επιτυχημένο Pollfish.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Κρατήσεις θέσεων μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =