αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚαταγγελία κατά της Εθνικής Τράπεζας κατέθεσαν οι συνταξιούχοι της τράπεζας (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία κατά της Εθνικής Τράπεζας κατέθεσαν οι συνταξιούχοι της τράπεζας (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμα «πλήγμα» δέχεται η Εθνική Τράπεζα. Όπως διαβάζουμε στο Mikrometoxos.gr, οι συνταξιούχοι της Εθνικής δεν εγκαταλείπουν τα όπλα και προχωρούν σε όλες τις ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν το επικουρικό τους, την ίδια στιγμή που περιμένουν να ακούσουν απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδίους υπουργούς τι έχουν να απαντήσουν στο θέμα της εξαφάνισης του ΛΕΠΕΤΕ (Λογαριασμός Επικουρήσεως Προσωπικού Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος) και τη διακοπή της επικούρησης των 16.500 συνταξιούχων της Εθνικής που έφερε στη Βουλή με ερώτηση του ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Αυτή τη φορά οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ προχώρησαν σε κατάθεση καταγγελίας (με αριθ. πρωτ.: 2955/14/03/2018)   στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, πλήρως εμπεριστατωμένη γιά τα διαλαμβανόμενα αδικήματα που αφορούν τις πολλαπλές παραβιάσεις της Χρηματιστηριακής Νομοθεσίας από πλευράς της ΕΤΕ γιά τα κεφάλαια του ΛΕΠΕΤΕ.

Δεδομένου ότι εισάγεται εκ του Νόμου υποχρέωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ σε ενδεχόμενη καταγγελία να καταθέσει η ίδια μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του αρμοδίου εισαγγελέα (ν.4413/2016 , άρθρα 25 επόμενα, ειδικότερα τα άρθρα 28-33), σε περίπτωση που δεν το κάνει σε εύλογο διάστημα, μπορούν να στραφούν και εναντίον της για παράβαση καθήκοντος.

Η καταγγελία καθυστέρησε, ούτως ώστε να την προσκομίσει τον “σωστό χρόνο” ο Βουλευτής στην επικαιρη ερώτηση, και γιά να μήν υπάρξει κωλυσιεργία…

Η κατάθεση των αγωγών έπεται συντομότατα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 4 =