αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚατέφθασε το πρώτο smartphone με αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος μέσα στην οθόνη. Και δεν το έφτιαξε κάποια «μεγάλη» εταιρία

Κατέφθασε το πρώτο smartphone με αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος μέσα στην οθόνη. Και δεν το έφτιαξε κάποια «μεγάλη» εταιρία

Οι φήμες της Synaptics βγήκαν αληθινές και το πρώτο smartphone που ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη είναι τελικά της Vivo. Η εταιρία έχει προς επίδειξη την τεχνολογία στο περίπτερό της, στην έκθεση CES 2018.

«Η σημερινή επίδειξη ενός έτοιμου για παραγωγή smartphone με οπτικό αισθητήρα μέσα στην οθόνη ο οποίος σαρώνει τα δακτυλικά αποτυπώματα, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και φέρνει στους καταναλωτές αυτή την πολυαναμενόμενη, φουτουριστική mobile εμπειρία. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα το κάνουμε διαθέσιμο στους καταναλωτές σύντομα» λέει ο Alex Feng, Αντιπρόεδρος Vivo.

Η Synaptics έχει ήδη ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των συγκεκριμένων αισθητήρων, με την Vivo να είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει τέτοιο τηλέφωνο. Ο ρεπόρτερ του The Verge πάντως, Vlad Savov, δοκίμασε τη συσκευή και αναφέρει πως ο αισθητήρας λειτουργεί σωστά μεν, είναι όμως πιο αργός από τους σημερινούς παραδοσιακούς αισθητήρες.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + nine =