αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚαι ξαφνικά… σταμάτησαν οι κοινοποιήσεις στο Facebook- Τι μπορείτε να κάνετε όσοι έχετε πρόβλημα

Και ξαφνικά… σταμάτησαν οι κοινοποιήσεις στο Facebook- Τι μπορείτε να κάνετε όσοι έχετε πρόβλημα

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν αρκετοί χρήστες σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, αφού παρατήρησαν μεγάλες δυσκολίες σε ότι αφορά τις κοινοποιήσεις στο Facebook. Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου. Η δυσλειτουργία εμφανίζεται, όταν κάποιος προσπαθεί να κάνει κοινοποιήσεις άρθρων ή υλικού από το ίντερνετ- δεν αφορά τα status.

Το φαινόμενο παρατήρησε και ο βρετανικός Independent, που σχολιάζει πως ενώ οι υπόλοιπες λειτουργίες του facebook φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, οι αναρτήσεις συνεχίζουν να παρουσιάζουν πρόβλημα. Μάλιστα η ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού μέσου συνδέει την ατυχή στιγμή με την ημέρα των βρετανικών εκλογών, σχολιάζοντας πως έτσι είναι αδύνατο για τους ψηφοφόρους να μοιραστούν το οτιδήποτε για την εκλογική διαδικασία. Το πρόβλημα πάντως δείχνει να αποκαθίσταται σταδιακά.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να κάνετε κανονικά κοινοποιήσεις άρθρων του It’s Possible, με τον  εξής τρόπο: Αντί να κάνετε copy-paste το URL Link, πατήστε το Facebook button που βρίσκεται στο τέλος κάθε κειμένου. Αμέσως θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο, όπου μπορείτε άνετα να κάνετε την κοινοποίηση που θέλετε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 7 =