αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚίνηση- ματ από τη Swatch που ετοιμάζει το δικό της λειτουργικό για smartwatches

Κίνηση- ματ από τη Swatch που ετοιμάζει το δικό της λειτουργικό για smartwatches

Με το βλέμμα της στραμμένο στην αγορά smartwatch, η Swatch φέρεται να βρίσκεται σε μία διαδικασία ανάπτυξης του δικού της λειτουργικού συστήματος.

Όπως αναφέρει το Engadget, το λειτουργικό σύστημα της Swatch θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του, καθώς εκτιμάται ότι θα το δούμε στα πρώτα smartwatches της εταιρείας από το τέλος του 2018 και έπειτα. Οι πληροφορίες για το νέο λειτουργικό σύστημα της Swatch, προέρχονται από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ομίλου Swatch, Nicolas Hayek, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Bloomberg τόνισε ότι η Swatch αναπτύσσει μία δική της πλατφόρμα λογισμικού με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων στον κάτοχο ενός smartwatch, ενώ παράλληλα μειώνονται και οι ενεργειακές απαιτήσεις από την μπαταρία.

Το πρώτο smartwatch που θα έχει το λειτουργικό σύστημα της Swatch θα είναι ένα μοντέλο της Tissot, που ανήκει στον Όμιλο, και θα κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2018. Όπως τονίζει το Pestaola.gr, δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι πρόσφατα η Swatch παρουσίασε τον μικρότερο πομποδέκτη Bluetooth, στοιχείο που θα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό των μελλοντικών smartwatches που θα παρουσιάσει. Σε κάθε περίπτωση, η Swatch θέλει να μπει πιο δυναμικά σε μία κατηγορία που αυτή τη στιγμή έχει κατακτηθεί πλήρως από την Apple.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − ten =