αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚίνηση- έκπληξη από τη Samsung: Θα πουλά ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7

Κίνηση- έκπληξη από τη Samsung: Θα πουλά ανακατασκευασμένα Galaxy Note 7

Έντονη ήταν η φημολογία όλο το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά το ενδεχόμενο η Samsung να ξεκινήσει την πώληση ανακατασκευασμένων συσκευών Galaxy Note 7, με την Samsung India να βάζει τέλος σε αυτές. Χτες όμως, η εταιρεία επιβεβαίωσε τα σχέδια αυτά, ενώ αναφέρθηκε και λεπτομερώς στον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να ανακυκλώσει τις εναπομείνασες μονάδες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Digitallife.gr, η εταιρεία λέγεται ότι θα ανοίξει τις πωλήσεις των Galaxy Note 7 υπό την μορφή των refurbished smartphones ή υπό την μορφή των συσκευών προς δανεισμό, όπου κάτι τέτοιο μπορεί να εφαρμοστεί. Προς το παρόν, δεν έχει αναφερθεί κάποια αγορά στην οποία αυτά τα smartphones θα κυκλοφορήσουν, αλλά φαντάζει πιθανό κάτι τέτοιο να συμβεί στις αναδυόμενες. Η διάθεση των συσκευών στις κατα τόπους αγορές, θα εξαρτηθεί από τις διαβουλεύσεις με τις ρυθμιστικές αρχές και τους παρόχους, αλλά θα συνυπολογιστεί και η ζήτηση.

Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να προβεί σε ανακύκλωση κάποιων μερών αυτών των συσκευών με δυο τρόπους. Αρχικά, θα αφαιρέσει υλικά τα οποία είναι λειτουργικά, όπως κάμερες και επεξεργαστές για χρήση σε συσκευές άλλων κατασκευαστών, ή σε μονάδες που προορίζονται για εσωτερικές δοκιμές της εταιρείας. Άλλα υλικά, όπως χαλκό, ασήμι, νικέλιο και χρυσό θα αφαιρεθούν από «eco-friendly» εταιρείες, που ειδικεύονται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα.

Όλα αυτά σε απάντηση στους ακτιβιστές που διαμαρτύρονται για τον τρόπο διαχείρισης των ανακληθέντων Galaxy Note 7 συσκευών. Αναμένουμε νεότερες πληροφορίες εκ μέρους της Samsung για το πότε θα ξεκινήσει η πώληση αυτών των συσκευών, σε ποιές αγορές αλλά και το ύψος στο οποίο θα διαμορφωθούν οι τιμές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =