αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάποτε δεν μπορούσα να βρω δουλειά πουθενά»: Η παραδοχή του Elon Musk που μπορεί να σε βάλει στην επιχειρηματικότητα

«Κάποτε δεν μπορούσα να βρω δουλειά πουθενά»: Η παραδοχή του Elon Musk που μπορεί να σε βάλει στην επιχειρηματικότητα

«Ποιο είναι το πράγμα που σε εξέπληξε στη ζωή σου;», ήταν η ερώτηση στον Elon Musk, όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο. Ο ίδιος σκέφτεται λίγο και απαντά: «Έχω εκπλαγεί με όλα». Εξηγώντας ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή του, δεν περίμενε ότι θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα, στο ξεκίνημα του.

Όπως είπε, το μόνο που ήξερε από την αρχή, ήταν ότι θέλει να εξελιχτεί στο πεδίο της τεχνολογίας. Η έκπληξη στην ιστορία του Elon Musk, ίσως βρίσκεται στην αρχή.

«Στην πραγματικότητα, ο μόνος λόγους που ξεκίνησα την επιχείρηση μου το ’95 ήταν επειδή δεν μπορούσα να βρω κάποια άλλη δουλειά σε οποιαδήποτε εταιρία διαδικτύου» λέει ο Musk.

Προσπάθησε να βρει μια θέση εργασίας στην Netscape, έστειλε βιογραφικό, προσπάθησε να μιλήσει με ανθρώπους από εκεί, αλλά ήταν πολύ ντροπαλός για να μιλήσει με τον οποιοδήποτε. Τότε σκέφτηκε: «Οκ πρέπει να ξεκινήσω μια εταιρία, επειδή δεν μπορώ να βρω δουλειά πουθενά». Φυσικά, όταν το αποκάλυψε στο event που βλέπετε στο παραπάνω βίντεο, το κοινό ξέσπασε σε γέλια. Πως είναι δυνατόν ο Elon Musk να μην θεωρούνταν… αρκετά καλός για να προσληφθεί σε κάποια εταιρία;

Είναι όμως ένα δείγμα του πως αλλάζουν τα πράγματα. ‘Η μάλλον του πως μπορούμε εμείς να αλλάξουμε τα πράγματα για τον εαυτό μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − two =