αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚάθε Σεπτέμβρη και Μάρτη η Microsoft καθιερώνει σημαντικά updates για τα Windows

Κάθε Σεπτέμβρη και Μάρτη η Microsoft καθιερώνει σημαντικά updates για τα Windows

Η Microsoft αποκάλυψε πέρυσι ότι σχεδιάζει να διαθέσει δυο σημαντικά Updates για το 2017. Έχοντας ήδη διαθέσει το Creators Update, η επόμενη μεγάλη και σημαντική αναβάθμιση έρχεται το Σεπτέμβριο. Η Microsoft αυτή τη στιγμή θέλει να διατηρήσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα Windows 10, κύρια χαρακτηριστικά του οποίου θα είναι οι σημαντικές ενημερώσεις του λογισμικού να γίνονται δυο φορές το έτος. Τα μελλοντικά updates, δηλαδή, θα καταφθάνουν κάθε Μάρτη και Σεπτέμβρη, με τη Microsoft να αναφέρει ότι θα υποστηρίζονται για ως 18 μήνες.

Αυτή η νέα πολιτική υποδεικνύει σαφώς ότι η εταιρεία θεωρεί και θα κάνει τα Windows 10 να είναι η τελευταία έκδοση των Windows. Η εταιρεία, δεν έχει προς το παρόν διευκρινίσει τι αλλαγές θα περιλαμβάνονται στην επόμενη σημαντική ενημέρωση του λογισμικού, αν και πρόσφατα έχει αφήσει τους Windows Insiders να δοκιμάζουν κάποια στοιχεία αυτού του update που είναι γνωστό ως Redstone 3. Ένα από αυτά, σίγουρα θα είναι το «Power Throttling».

Εκτός όμως από αυτό, αναμένεται να δούμε και κάποιες αλλαγές ως προς το design, αλλαγές οι οποίες συνοψίζονται υπό την ονομασία «Project Neon».

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =