αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘυμάσαι τον Ναρκαλιευτή που παίζαμε κάποτε στα Windows; Δες μια νέα 3D έκδοση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάσαι τον Ναρκαλιευτή που παίζαμε κάποτε στα Windows; Δες μια νέα 3D έκδοση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος δεν έχει παίξει Μinesweeper έστω μία φορά όλα αυτά χρόνια; Σας έχουμε καλά νέα. Μια παρόμοια αλλά πιο εντυπωσιακή, καινοτόμα και ιδιαίτερη έκδοση του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Steam με την ονομασία “Delete”. Το νέο αυτό παιχνίδι είναι τρισδιάστατο και αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά και διασκεδαστικά, καθώς δε χρειάζεται περισσότερες από 2-3 ώρες την εβδομάδα για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

Όπως εξηγεί το Techgear.gr, στο Delete κάνετε απλά αριστερό κλικ πάνω σε τυχαία πλακίδια, με τη μοναδική διαφορά από το πολυαγαπημένο Μinesweeper να είναι η τρισδιάστατη μορφή του. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να σημαδέψετε κουτάκια που πιστεύετε ότι περιέχουν νάρκες πατώντας δεξί κλικ. Να αναφέρουμε πως θα έχετε τρεις “ζωές” σε περίπτωση που κάνετε λάθος.

Η πιο εντυπωσιακή λειτουργία του παιχνιδιού όμως, είναι η ύπαρξη 50 παζλ χωρίς προκαθορισμένη μορφή, παρουσιάζοντας έτσι νέες προκλήσεις συνεχώς στους παίχτες. Έτσι, οι χρήστες καλούνται να βρούνε νέες στρατηγικές και μεθόδους για την επίλυση τους.

Οπότε, εάν ήσασταν, και ακόμη είστε λάτρης του Μinesweeper, το νέο αυτό παιχνίδι υπόσχεται να σας ενθουσιάσει αλλά και να σας δυσκολέψει περισσότερο απ’ ό,τι νομίζετε.

Delete – [Steam Link – €1.99]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 15 =