αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Θα υπάρξουν πολλοί που θα σας πουν ότι δεν μπορεί να γίνει»: Η Sheryl Sandberg είπε μερικά σπουδαία πράγματα στους φοιτητές του MIT

«Θα υπάρξουν πολλοί που θα σας πουν ότι δεν μπορεί να γίνει»: Η Sheryl Sandberg είπε μερικά σπουδαία πράγματα στους φοιτητές του MIT

Πριν λίγες ημέρες, η Sheryl Sandberg μίλησε στην φετινή τελετή αποφοίτησης στο MIT. Και είχε μερικά σημαντικά πράγματα να πει στους νέους που βρίσκονταν στο ακροατήριο. Είπε καταρχήν το χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν όλοι οι επιχειρηματίες: Πρέπει να έχουν αισιόδοξοι ματιά.

«Είμαστε αισιόδοξοι γιατί πρέπει να είμαστε», τόνισε.

Και εξήγησε: «Εάν θέλετε να κάνετε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν, πάρα πολλοί άνθρωποι θα σας πουν ότι δεν μπορεί να γίνει». Όποιος θέλει όμως να φτάσει στην επιτυχία, πρέπει να επιμείνει. Παραδέχτηκε ότι στην επιχειρηματικότητα και ειδικά στο τεχνολογικό πεδίο, υπάρχουν πολλές προκλήσεις. Αλλά αυτό που πρέπει κάνει ενας leader είναι να πολεμήσει, γνωρίζοντας ότι αυτό που χτίζει θα χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους για να γίνει η ζωή τους καλύτερη.

Παράλληλα, η COO του Facebook τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη πόλωση στον κόσμο, αλλά από την άλλη γίνονται βήματα προόδου. Από την άνοδο του παγκόσμιου προσδόκιμου ζωής, μέχρι τη μείωση της ακραίας φτώχειας, «έχουμε σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο κατά τη διάρκεια της ζωής μας, απ ‘ό, τι έγινε στην υπόλοιπη ανθρώπινη ιστορία».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =