αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘα μπορέσουν τα «έξυπνα» ακουστικά της IBM να μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο;

Θα μπορέσουν τα «έξυπνα» ακουστικά της IBM να μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο;

Ένα πολύ «δυνατό» προϊόν θέλει να φέρει η IBM. Είναι τα ακουστικά herables. Και τι είναι αυτό; Θα αναρωτηθεί κάποιος. Όπως εξηγεί το τεχνολογικό site Digitallife.gr, ως hearables εννοούμε τις έξυπνες συσκευές που φοριούνται στα αυτιά και κάνουν πολλές λειτουργίες εκτός από το να λειτουργούν ως ακουστικά.

Σε αυτή τη νέα κατηγορία συσκευών φαίνεται πως θέλει να εισέλθει η Bragi, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα και συνεργάζεται με την IBM, προκειμένου να φέρουν την τεχνολογία του υπερ-υπολογιστή Watson για να είναι ακόμα πιο ικανά τα έξυπνα ακουστικά της.

Η τεχνολογία της Bragi μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές όχι μόνο στο κομμάτι της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, αλλά και σε εκείνο της εργασιακής καθημερινότητας, αφού τα έξυπνα ακουστικά θα μπορούν να καθοδηγούν το εργατικό δυναμικό στην τέλεση μία πολύπλοκης διαδικασίας. Από την άλλη μεριά, η τεχνολογία του Watson της IBM επιτρέπει την δυναμική μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, κάτι που θα μπορούσε να βρει αρκετές εφαρμογές σε έξυπνα ακουστικά.

Η συνεργασία μεταξύ της Bragi και της IBM έχει έξι βασικές κατευθύνσεις, οι οποίες είναι η ασφάλεια σε εργασιακό περιβάλλον, η παροχή συμβουλών και οδηγιών, οι έξυπνες ειδοποιήσεις, η διευκόλυνση της επικοινωνίας σε μία ομάδα, η ανάλυση και βελτιστοποίηση του εργατικού δυναμικού και η λήψη βιομετρικών δεδομένων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fifteen =