αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να σταματήσεις να είσαι «μέτριος»; Εδώ είναι οι 9 κινήσεις που πρέπει να εφαρμόσεις από σήμερα

Θέλεις να σταματήσεις να είσαι «μέτριος»; Εδώ είναι οι 9 κινήσεις που πρέπει να εφαρμόσεις από σήμερα

Δες λίγο πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα της κρίσης. Πολλοί άνεργοι, πολλοί άνθρωποι με πτυχία, πολλοί άνθρωποι με skills. Κι όμως, όλα αυτά δεν αρκούν από μόνα τους για να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Ειδικά σε μια δύσκολη εποχή σαν αυτή που ζούμε, αν θέλεις να ξεχωρίσεις επαγγελματικά, ο δρόμος είναι ένας: Να γίνεις ο καλύτερος στο πεδίο σου. ‘Η έστω ένας από τους καλύτερους.

Όσο μένεις στον «μέσο όρο», είναι δεδομένο ότι δεν θα καταφέρεις κάτι συνταρακτικό. Ζούμε σε μια εποχή, ακατάλληλη για «απλά καλούς», όπως έγραφε και σε άρθρο του ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης. Εκείνο το κείμενο, είχε γραφτεί με αφορμή την ιντερνετική δήλωση του αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου και επιχειρηματία, Gary Vaynerchuk, για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Ο ίδιος ρωτήθηκε στο Instagram. Προς έκπληξη αρκετών, δεν απάντησε ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες στη χώρα μας ή ότι πρέπει να μεταναστεύουμε κάπου αλλού.

«There are still opportunities for the best players», είπε ο διάσημος businessman, ερωτώμενος για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Κάπου εκεί, ίσως κρύβεται και το «μυστικό» της όλης ιστορίας. Προσέξτε την λέξη που χρησιμοποίησε. Δεν έβαλε το επίθετο «good». Μίλησε για «best». Αναφερόμενος στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Πως όμως μπορείς να ξεφύγεις από την μετριότητα; Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 9 συγκεκριμένες κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Είναι σημαντικό να βάλεις ανθρώπους γύρω σου, που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα. Κάθε ημέρα, ανέλυσε το τι έκανες καλά και τι όχι. Πέρνα τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα μόνος- θα σε βοηθήσει να «καθαρίζεις» το μυαλό σου και να κινήσαι πιο γρήγορα. Δες όλες τις συμβουλές παρακάτω.

https://i.pinimg.com/564x/57/21/c1/5721c1d5aa6c734cf6c9dd2377d700b0.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =