αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να λαμβάνεις τις καλύτερες αποφάσεις; Εδώ είναι ο «χάρτης» 9 βημάτων που πρέπει να ακολουθήσεις

Θέλεις να λαμβάνεις τις καλύτερες αποφάσεις; Εδώ είναι ο «χάρτης» 9 βημάτων που πρέπει να ακολουθήσεις

Τελικά, υπάρχει κάποια «μαγική συνταγή» για να παίρνεις πάντα τις σωστές αποφάσεις; Ειδικά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, οι επιλογές και τα πιθανά ρίσκα που ανοίγονται μπροστά σου είναι αμέτρητα. Και δεν είναι εύκολο να καταλάβεις, ποιος είναι ο σωστότερος δρόμος. Ενώ όλη αυτή η περιπλάνηση μοιάζει δύσκολη, υπάρχουν μερικές απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 9 συγκεκριμένες κινήσεις που θα σε κάνουν να λαμβάνεις καλύτερες αποφάσεις. Για παράδειγμα, είναι χρήσιμο να λαμβάνεις τις σημαντικότερες αποφάσεις σου το πρωί, τότε που το μυαλό σου είναι πιο καθαρό. Για τις καθημερινές σου αποφάσεις, είναι καλύτερο να τις προγραμματίζεις το προηγούμενο βράδυ.

Μην περιμένεις να βρεις το «τέλειο». Αυτό θα σε οδηγήσει σε συνεχείς αναβολές.  Μερικές φορές πρέπει να πας στο «αρκετά καλό» σενάριο, και να δράσεις.

Φυσικά είναι καλό να φτιάξεις και to-do λίστες, έτσι ώστε να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα που έχεις να κάνεις, και να μην «χαθείς». Α και μη λαμβάνεις αποφάσεις όταν πεινάς- αυτό σε επηρεάζει αρνητικά.

https://i.pinimg.com/564x/5d/bd/38/5dbd38dc90464738ca678abc5caa53f2.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =