αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να εργαστείς από το σπίτι σου; Εδώ είναι 9 συμβουλές από 3.000 ανθρώπους που το κάνουν σωστά

Θέλεις να εργαστείς από το σπίτι σου; Εδώ είναι 9 συμβουλές από 3.000 ανθρώπους που το κάνουν σωστά

Tα δεδομένα στην αγορά εργασίας αλλάζουν. Έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται από το σπίτι τους, με μόνο εργαλείο ένα laptop και ένα smartphone. Αυτό είναι κάτι που το έχουμε ξανά πει αρκετές φορές. Και όπως έχουμε σημειώσει, σε ένα τέτοιο μοντέλο έχει βασιστεί και η λειτουργία του It’s Possible.

Δεν μετρά όμως μόνο το να δουλεύεις από το σπίτι. Πρέπει να το κάνεις και σωστά. Ναι, η εργασία από το σπίτι μπορεί να μοιάζει ως ένα «ονειρεμένο σενάριο», ωστόσο αν δεν ακολουθήσεις κάποιους απλούς κανόνες, τότε δεν θα είσαι παραγωγικός. Όπως διαβάζουμε στο inc.com, τα μέλη της «community of homeowners and home professionals», Houzz, ρωτήθηκαν για τα μυστικά που έχει αυτό το μοντέλο δουλειάς. Και απάντησαν.

Πάνω από 3.000 άνθρωποι παρέθεσαν τις συμβουλές τους. Αυτές συνοψίζονται στα 9 βασικά tips που θα δεις παρακάτω. Σημείωσε τα! Αλλά πριν, πρέπει φυσικά να βρεις και την εταιρία που θα σου επιτρέψει να δουλέψεις από το σπίτι. ‘Η να δημιουργήσεις… μια δική σου εταιρία, για να το κάνεις όπως θες.

1- Βρες έναν ειδικό χώρο. Όταν λέμε εργασία από το σπίτι, δεν εννοούμε 24 ώρες… σε όλο το σπίτι

2- Χρειάζεσαι βασικό εξοπλισμό (π.χ. laptop, smartphone)

3- Ξεκίνα με ένα γραφείο και καρέκλα

4- Το δωμάτιο εργασίας, πρέπει να έχει πόρτα

5- Σιγουρέψου ότι έχεις καλό Wifi για να εργαστείς σωστά

6- Καλός φωτισμός (πάρε και τα κατάλληλα φώτα)

7- Αν εργάζεται και άλλος στο σπίτι, να έχετε διαφορετικά γραφεία

8- Έχε το γραφείο στο σπίτι, αλλά μετακινήσου και αλλού όταν χρειάζεται (ή και εκτός σπιτιού)

9- Σκέψου το που θα αποθηκεύεις τα επαγγελματικά «εργαλεία» σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 10 =