αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να διαφημιστείς με banner στο It’s Possible των 66.007 αναγνωστών; Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες

Θέλεις να διαφημιστείς με banner στο It’s Possible των 66.007 αναγνωστών; Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες

Τον Μάρτιο που μας πέρασε, το It’s Possible έκανε ένα ακόμα ρεκόρ επισκεψιμότητας. Το site συγκέντρωσε 66.007 μοναδικούς αναγνώστες και 184.875 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, βάσει επισκεψιμότητας, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site. Οι αριθμοί καθιστούν το It’s Possible ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Στην κατάταξη του Alexa –την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας- το It’s Possible βρίσκεται σήμερα (11/4) στη θέση 2.4167 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών ιστοσελίδων. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε, ότι τον Μάρτιο το 65% της επισκεψιμότητας προήλθε από το mobile- ένα ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό για ενημερωτικό site. Κάτι που δείχνει ότι οι αναγνώστες του It’s Possible είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές.

Στο It’s Possible έχει δημιουργηθεί μια «μεγάλη συζήτηση», όπως έχουμε πει αρκετές φορές. Στην οποία έχουν θέση νέοι αλλά και παλαιότεροι επιχειρηματίες, startuppers, Bloggers, YouTubers, άνθρωποι που έχουν ιδρύσει την επιχείρηση τους σε κάποια μεγάλη ή μικρότερη πόλη. Άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει τεχνολογικές πλατφόρμες, αλλά και εκείνοι που δραστηριοποιούνται σε πιο «παραδοσιακά» επιχειρηματικά πεδία.

Η μεγάλη κοινότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το It’s Possible, μπορεί να αξιοποιηθεί από κάποιους που θέλουν να προβληθούν σε αυτή. Όσοι λοιπόν θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Όπως έχουμε ξανά πει, η διαφήμιση στο site μας, αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να μην φιλοξενούμε πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα ή συνεντεύξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − sixteen =