αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Uber μαζεύει τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη- Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Η Uber μαζεύει τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη- Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Αυτά τα Χριστούγεννα, στο πλαίσιο του θεσμού “UberGIVING” που πραγματοποιείται σε 74 πόλεις και 33 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, η UBER στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την «Τράπεζα Τροφίμων» (Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας), συλλέγει τρόφιμα με στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης ατόμων που έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα προσφέρει εκπτωτικές διαδρομές στην Αθήνα για όλους.

UberGIVING

Σκεφτήκατε ποτέ ότι ένα σακουλάκι ρύζι ή όσπρια μπορεί να κάνει τη διαφορά; Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε ενεργά στην ενέργεια “UberGIVING” είναι να μπείτε στην εφαρμογή της UBER, αυτή την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 και να πατήσετε το κουμπί “UberGIVING”. Ένας οδηγός με αυτοκίνητο της Uber θα φτάσει σύντομα στην πόρτα σας για να παραλάβει την ποσότητα ρύζι ή/και οσπρίων που έχετε επιλέξει ώστε να μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της «Τράπεζας Τροφίμων».

AthensGIVING

Παράλληλα, μπορείτε να προσφέρετε απολαμβάνοντας τις διαδρομές σας στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Και μάλιστα με έκπτωση! Από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 7πμ. μέχρι την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα, η UBER προσφέρει τις μετακινήσεις στην Αθήνα, μόνο με 3€. Και, από τα 3€, το 1€ δίνεται στην «Τράπεζα Τροφίμων” για την ενίσχυση του έργου της.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην εφαρμογή της UBER και εισάγοντας τον κωδικό AthensGIVING μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί “AthensGIVING”, απολαμβάνοντας την επιλεγμένη διαδρομή σας μόνο με 3€ προσφέροντας ταυτόχρονα σε όσους έχουν ανάγκη.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε στις ενέργειες “UberGIVING” και “AthensGIVING”:

Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS, Android και Windows

Δημιουργήστε το λογαριασμό σας εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal

Για την ενέργεια AthensGIVING εισάγετε τον κωδικό AthensGIVING και επιλέξτε το κουμπί AthensGIVING ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε με την έκπτωση.

Λεπτομέρειες για τις ενέργειες:

Η ενέργεια UberGIVING ισχύει για όλους τους χρήστες Uber, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Η ενέργεια AthensGIVING ισχύει για όλους τους χρήστες Uber, από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 7πμ. έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 τα μεσάνυχτα μόνο με την εισαγωγή κωδικού AthensGIVING

Η ενέργεια AthensGIVING ισχύει για τις Π.Ε Αθηνών και Πειραιά. Εξαιρούνται οι Δήμοι Πεντέλης, Χαϊδαρίου, Περάματος.

Κάθε χρήστης μπορεί να κάνει μέχρι και 20 μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της προσφοράς AthensGIVING

Αναζητείστε οχήματα έγκαιρα καθώς αναμένεται να υπάρχει μεγάλη ζήτηση εκείνες τις ημέρες για τα AthensGIVING.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 4 =