αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup που έφτιαξε μια νεαρή Κύπρια, ξεμπερδεύει τα ακουστικά και έχει φτάσει μέχρι την Σαουδική Αραβία

Η startup που έφτιαξε μια νεαρή Κύπρια, ξεμπερδεύει τα ακουστικά και έχει φτάσει μέχρι την Σαουδική Αραβία

Μπορεί το οικοσύστημα των startup στην Κύπρο, το οποίο γεννήθηκε μέσα στην οικονομική κρίση δίνοντας ελπίδα στους νέους, να χρήζει ακόμη πολλών βελτιώσεων προκαλώντας τη γκρίνια, μπορεί ακόμη να μην έχουν προκύψει πολλές καινοτομίες στην αγορά, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου μαύρα καθώς υπάρχουν ιδέες που έχουν υλοποιηθεί και νεοφυείς εταιρείες οι οποίες διανύουν τα πρώτα τους βήματα με επιτυχία.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η startup Laidback Life η οποία έχει λανσάρει το καινοτόμο προϊόν D-Tangle τον περασμένο Δεκέμβριο στα Public stores στη Λευκωσία. Το προϊόν βρίσκεται ήδη τοποθετημένο και στη διεθνή αγορά και κάνει ακόμη περισσότερα ανοίγματα. Η Χριστίνα Νίκολσον το κορίτσι πίσω από την Laidback Life και το D-Tangle, ένα γκάτζετ το οποίο όλοι θέλουν να έχουν στα χέρια τους γιατί λύνει ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτό των μπερδεμένων ακουστικών τηλεφώνου, μίλησε στο κυπριακό Politis.com.cy για το προϊόν της και για την πορεία του D-Tangle στην Κύπρο και το εξωτερικό.

«Η πρώτη επίσημη του D-Tangle έγινε στην Κύπρο πριν από εννέα μήνες και μπορεί κανείς να το βρει τόσο στα Public όσο και στα Debenhams. Στο μεταξύ μέσα από διάφορες εμπορικές εκθέσεις στις οποίες συμμετείχαμε, όπως η IAW Trade Fair στη Γερμανία τον Μάρτιο του 2016, και η CES Las Vegas τον Ιανουάριο του 2017 (σ.σ. η CES Las Vegas είναι η μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο όπου παρουσιάζονται τα νέα προϊόντα όλων των ηλεκτρονικών εταιρειών παγκοσμίως. Φέτος έκλεισε τα 50χρονά της) καταφέραμε να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερη πελατεία και να κάνουμε πολύ καλές συμμαχίες. Αυτή τη στιγμή το D-Tangle βρίσκεται στη λιανική αγορά της Σαουδικής Αραβίας, του Ντουμπάι, της Taiwan και πρόσφατα μπήκαμε στα καταστήματα Carphone Dixons στο αεροδρόμιο του Heathrow».

Το D-Tangle είναι ουσιαστική η λύση στο συνηθισμένο πρόβλημα των μπλεγμένων ακουστικών. Το προϊόν παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να τοποθετήσει τα δικά του ακουστικά μέσα στο D-Tangle, και με το πάτημα ενός κουμπιού το καλώδιο θα τυλιχτεί.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όπως μας λέει με ενθουσιασμό η Χριστίνα οι πωλήσεις στο αεροδρόμιο του Heathrow πάνε εξαιρετικά καλά σύμφωνα με τα υπέροχα νέα που της μετέφερε από τηλεφώνου λίαν προσφάτως ο διανομέας, «κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μπούμε και σε άλλα καταστήματα των Carphone Dixons στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Όπως μας εξηγεί «τα Carphone Dixons είναι μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες μεταπώλησης ηλεκτρονικών ειδών και ειδών επικοινωνιών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Οπόταν αν τα καταφέρουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μαζί τους αυτό θα είναι καταπληκτικό».

Συμφωνία με Amazon

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ… «Έχουμε επίσης συνάψει μία συμφωνία με μία εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες κι έχουμε δημιουργήσει ένα γραφείο στην Καλιφόρνια. Επιπλέον έχουμε διαμορφώσει και τις νέες μας αποθήκες στο Λος Άντζελες προκειμένου να προμηθεύουμε τους πελάτες μας στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Έχουμε υπογράψει συμφωνία αποκλειστικότητας με το Amazon στις ΗΠΑ και στον Καναδά μέσω του οποίου ήδη πωλείται αυτή τη στιγμή το D-Tangle».

Στις Φιλιππίνες

Η Χριστίνα Νίκολσον και οι συνεργάτες της βρίσκονται επίσης σε διαπραγματεύσεις με τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στις Φιλιππίνες, ενώ θα γίνει σε δοκιμαστική βάση η εισδοχή του D-Tangle στην Ινδία. «Μέχρι στιγμής τα πράγματα φαίνονται καλά και η ανατροφοδότηση ήταν εκπληκτική», μας λέει η Χριστίνα.
Τα μελλοντικά σχέδια για το D-Tangle είναι να φτάσει σε ακόμη περισσότερους προορισμούς μέσα από σταθερές συνεργασίες με διανομείς ή καταστήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 13 =