αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Sony φαίνεται να ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Nintendo Switch (εικόνα)

Η Sony φαίνεται να ετοιμάζει τον ανταγωνιστή του Nintendo Switch (εικόνα)

Σύμφωνα με αίτηση ευρεσιτεχνίας της Sony, μία νέα φορητή παιχνιδοκονσόλα ετοιμάζεται, η οποία μοιάζει να έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το Nintendo Switch. Η αίτηση ευρεσιτεχνίας έχει κατατεθεί το 2015, αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας. Στα σχέδια που τη συνοδεύουν απεικονίζεται μία συσκευή της Sony, όμοια με το PS Vita, με ένα ξεχωριστό πλαίσιο στήριξης των χειριστηρίων, ενώ το tablet θα μπορούσε να αποσυνδεθεί από αυτά για τη χρήση του ως αυτόνομη συσκευή.

Όπως αναφέρει και το Digital Trends, μία τέτοια συσκευή από τη Sony δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού η ιαπωνική εταιρεία έχει τονίσει ότι θέλει να ασχοληθεί περισσότερο στο μέλλον με το mobile gaming. Ένα τέτοιο νεό μοντέλο παιχνιδοκονσόλας θα μπορούσε να αποτελέσει την πλατφόρμα πάνω στην οποία θα παίζει κανείς τους νέους τίτλους που θα λανσάρει η Sony, δημιουργώντας ένα νέο gaming οικοσύστημα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Sony φαίνεται ότι ενδιαφέρεται να μπει και πάλι στην αγορά των φορητών κονσολών, μετά από το λανσάρισμα του PS Vita, το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του το 2011 αρχικά στην Ιαπωνία και είχε πουλήσει 15,25 εκατομμύρια συσκευές. Το Playstation Portable πούλησε συνολικά 80,82 εκατομμύρια μονάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =