αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Sheryl Sandberg δίνει μια σειρά δωρεάν online μαθημάτων, για το πως να κάνεις το come back μετά από μια μεγάλη αποτυχία

Η Sheryl Sandberg δίνει μια σειρά δωρεάν online μαθημάτων, για το πως να κάνεις το come back μετά από μια μεγάλη αποτυχία

Η Sheryl Sandberg είναι σήμερα COO του Facebook. Και μια από τις ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο της tech επιχειρηματικότητας. Κι όμως, ακόμα και οι ίδια έχει βιώσει μεγάλες δυσκολίες στην μέχρι τώρα διαδρομή της. Ακόμα κι αν δεν πέρναγαν τα πράγματα από το χέρι της. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο σύζυγος της πέθανε ξαφνικά, ενώ το ζευγάρι ήταν σε διακοπές το 2015.

Ένας χτύπημα της μοίρας από το οποίο η Sheryl Sandberg δυσκολεύτηκε να επανέλθει. Όμως τα κατάφερε. Τώρα παραδίδει μια online σειρά σύντομων μαθημάτων στο Linkedin. Είναι δωρεάν και εστιάζουν στο πως μπορείς να κάνεις το come back μετά από μια μεγάλη αποτυχία στην ζωή σου.

Το γρήγορο μάθημα αποτελείται από εννέα βίντεο, με διάρκεια περίπου δύο με τρία λεπτά το καθένα. Το course είναι χτισμένο πάνω σε μια απλή αλλά ισχυρή ιδέα: Η «ανθεκτικότητα» δεν είναι κάτι που έχετε, είναι κάτι που χτίζεται. Όλο το μάθημα πραγματοποιείται μαζί με τον συγγραφέας και καθηγητή του Wharton, Adam Grant.

Αν θέλεις να δεις αυτό που έχουν ετοιμάσει οι Sheryl Sandberg και Adam Grant, μπορείς απλά να κάνεις κλικ ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =