αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung καλά κρατεί: Τα S7 και S7 edge ξεπέρασαν τα 55 εκατ. συσκευές σε πωλήσεις

Η Samsung καλά κρατεί: Τα S7 και S7 edge ξεπέρασαν τα 55 εκατ. συσκευές σε πωλήσεις

Αυτή τη στιγμή τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα, αλλά μην ξεχνάμε και τους προκατόχους Samsung Galaxy S7 και S7 edge, τα οποία ήταν επίσης αρκετά δημοφιλή. Αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς που δίνει η Strategy Analytics.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Strategy Analytics, η περσινή ναυαρχίδα της Samsung έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 55 εκατ. πωλήσεις, από τότε που έγινε διαθέσιμη (12 Μαρτίου 2016). Το πρώτο τρίμηνο του έτους τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge είχαν πουλήσει μαζί, 7.2 εκατ. κομμάτια.

Μιας και όπως είπαμε τα Galaxy S8 είναι ήδη στην αγορά, τα Galaxy S7 πωλούνται σε χαμηλότερες τιμές. Για παράδειγμα το S7 edge εμφανίστηκε στο eBay με τιμή στα 475 δολάρια, όπως σημειώνει το Techblog.gr.

Όσο για τις φετινές ναυαρχίδες, πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι θα ξεπεράσουν τις επιδόσεις των Galaxy S7. Τα πρώτα δείγματα από τις προ-παραγγελίες στη Ν. Κορέα είναι πολλά υποσχόμενα. Το S8 κατάφερε να σπάσει ρεκόρ παραγγελιών για την Samsung φτάνοντας στα 720.000 κομμάτια σε διάστημα 7 ημερών, ξεπερνώντας κατά πολύ τα Galaxy S7. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 400.000 κομμάτια σε 12 μέρες και ανήκε στο Galaxy Note 7.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 14 =