αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung διαφήμιζε την καταπληκτική κάμερα ενός smartphone της… με φωτογραφίες από DSLR

Η Samsung διαφήμιζε την καταπληκτική κάμερα ενός smartphone της… με φωτογραφίες από DSLR

Η Samsung Βραζιλίας προσπαθώντας να προωθήσει το νέο Galaxy A8 (2018), ανέβασε μερικές selfie φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, με το κείμενο που τις συνοδεύει να αναφέρει πως το τηλέφωνο αναδεικνύει τα σημαντικά στοιχεία της φωτογραφίας, εννοώντας τους ανθρώπους σε αυτήν.

Τα “τσακάλια” του internet όμως αναγνώρισαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία από κάπου αλλού. Συγκεκριμένα, ο χρήστης @feliperas βρήκε πως οι φωτογραφίες είναι από το Getty Photos και χρονολογούνται από το 2015.

Οι φωτογραφίες της Samsung Brazil επεξεργάστηκαν ώστε να αποκρύψουν το γεγονός πως λήφθηκαν με επαγγελματική κάμερα. Όταν ο χρήστης έκανε tag την εταιρία, ο χειριστής του account επέμεινε πως η φωτογραφία λήφθηκε από τη Samsung, μην αφήνοντας άλλη επιλογή στον @feliperas από το να βρει τις παλιές φωτογραφίες με την ημερομηνία τους.

Τελικά, η Samsung Βραζιλίας δήλωσε πως πολλές από τις φωτογραφίες που ανέβασαν ήταν όντως από το Galaxy A8, αλλά οι συγκεκριμένες είχαν απλά την πρόθεση να εκφράσουν τη διάθεση και δεν ισχυρίζονται πως είναι όντως δείγματα της κάμερας του A8. Η Samsung Brazil έσβησε τα επίμαχα posts, αφήνοντας μόνο την απάντηση στον @feliperas.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − thirteen =