αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung αντεπιτίθεται: Ρεκόρ παραγγελιών για τα Galaxy S8 και S8 Plus

Η Samsung αντεπιτίθεται: Ρεκόρ παραγγελιών για τα Galaxy S8 και S8 Plus

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ είναι δυο από τις καλύτερες συσκευές που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία και η πορεία τους στις πωλήσεις προβλέπεται να είναι πολύ καλή. Μέσα σε δυο μέρες τα “τέρατα” της Samsung έσπασαν ρεκόρ παραγγελιών στην πατρίδα τους.

Για την ακρίβεια, ο αριθμός ξεπέρασε τα 550.000 κομμάτια μέσα σε ένα διήμερο. Οι παραγγελίες αυτές είναι οι πενταπλάσιες από του Samsung Galaxy S7 (100.000) ενώ και το Samsung Galaxy Note 7 είχε κάνει δικό του ρεκόρ με 200.000 προ-παραγγελίες, όπως σημειώνει το Techblog.gr.

Η διαδικασία των προ-παραγγελιών θα διαρκέσει έως και τις 17 Απριλίου και λογικά θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο. Στη Ν. Κορέα υπάρχουν 3.000 καταστήματα που θα προσφέρουν τα Samsung Galaxy S8 και S8+. Η Samsung βοηθά να ανέβουν οι παραγγελίες δίνοντας δώρο Bluetooth speaker ή δωροκάρτα περίπου 350 δολαρίων.

Η αναλογία μεταξύ του κανονικού Galaxy S8 και του μεγαλύτερου αδερφού S8+ φαίνεται να είναι ίδια, αν και συνήθως οι περισσότεροι προτιμούν την μικρότερη έκδοση. Εκπρόσωπος της Samsung δηλώνει πως και η έκδοση με μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 128GB, έχει σημαντική ζήτηση.

Η Samsung δεν έχει δώσει επίσημους στόχους πωλήσεων για τα Galaxy S8 φέτος, αλλά αναμένονται να ξεπεράσουν τα 49 εκατ. που έκαναν τα Galaxy S7 σε έναν χρόνο. Αναλυτές εκτιμούν ότι τον πρώτο μήνα, οι πωλήσεις θα είναι γύρω στα 13 εκατομμύρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =