αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Niantic θέλει να σαρώσει και πάλι: Φέρνει παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας με τον Harry Potter

Η Niantic θέλει να σαρώσει και πάλι: Φέρνει παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας με τον Harry Potter

Το καλοκαίρι του 2016, αναμφίβολα είχε ένα μεγάλο τεχνολογικό γεγονός. Εκατομμύρια «εκπαιδευτές» σε όλο τον κόσμο, βγήκαν στους δρόμους προσπαθώντας να πιάσουν Pokemon. Η Niantic είχε μόλις λανσάρει το Pokemon Go, και η αποδοχή από το κοινό ήταν τεράστια.

Κάτι που φάνηκε και στην Ελλάδα. Με πολλούς χρήστες να μαζεύονται σε κεντρικά σημεία, όπως το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι, με ένα smartphone στο χέρι. Και στόχο να πιάσουν όσα περισσότερα Pokemon μπορούν.

Τώρα, η Niantic επιστρέφει. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, ετοιμάζει ένα νέο mobile παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτή τη φορά με θέμα τον Harry Potter. Θα είναι το «Harry Potter: Wizards Unite». Όσοι ονειρεύονταν αν γίνουν real life μάγοι, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν, σημειώνει η εταιρία.

«Οι παίκτες θα μάθουν ξόρκια, θα εξερευνήσουν τις πραγματικές γειτονιές και τις πόλεις τους, για να ανακαλύψουν και να πολεμήσουν θρυλικά τέρατα και να συνεργαστούν με άλλους για να πολεμήσουν ισχυρούς εχθρούς», τονίζει η Niantic.

Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Είναι όμως βέβαιο, ότι μιλάμε για ένα game που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 7 =