αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Niantic επιβεβαιώνει: Τα 3 πράγματα που έχουν ζητήσει περισσότερο οι χρήστες, έρχονται στο Pokemon Go

Η Niantic επιβεβαιώνει: Τα 3 πράγματα που έχουν ζητήσει περισσότερο οι χρήστες, έρχονται στο Pokemon Go

Από το περασμένο καλοκαίρι, το Pokemon Go άλλαξε για πάντα το mobile gaming. Το παιχνίδι έσπασε κάθε ρεκόρ στο συγκεκριμένο πεδίο, και έστρεψε πολλές τεχνολογικές εταιρίες στο να δουν… με άλλο μάτι τα games μέσω κινητών- ειδικά αν αυτά συνδυάζουν και δεδομένα από τον πραγματικό κόσμο. Όπως τη χρήση GPS.

Φυσικά, το Pokemon Go έκανε «χρυσή» και την εταιρία παραγωγής, Niantic. Με τα έσοδα μέχρι τώρα να ανέρχονται στο 1 δισ. δολάρια. Από την άλλη μεριά, σίγουρα ο αρχικός ενθουσιασμός των παιχτών έχει περιοριστεί, με το πέρασμα του χρόνου. Όμως φαίνεται ότι η Niantic δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Όπως αποκάλυψε ο CEO της Niantic, John Hanke, σε συνέντευξη του στο Waypoint.com, «θα δούμε σύντομα» να εμφανίζονται στο παιχνίδι τα 3 πράγματα τα οποία έχουν ζητήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο οι παίχτες. Ποια είναι αυτά; Πρώτον, οι ανταλαγγές Pokemon μεταξύ των εκπαιδευτών. Κάτι που αναμένεται να κάνει την εξέλιξη του παιχνιδιού πιο εύκολη, αφού αν ένα σπάνιο Pokemon λείπει από τη συλλογή κάποιου, θα μπορεί πιθανόν να το βρει μέσω ανταλλαγής με κάποιον άλλο χρήστη.

Νέα λειτουργία Νο2: Οι μάχες μεταξύ των παιχτών. Κάτι που επίσης έχει συζητηθεί πολύ, και μέχρι σήμερα δεν το έχουμε δει στο mobile game. Είναι σίγουρο ότι ένα τέτοιο feature θα κάνει το παιχνίδι πολύ πιο ζωντανό. Μένει βέβαια να δούμε, πως ακριβώς θα εφαρμοστεί κάτι τέτοιο χωρίς να γίνει… υπερβολικά ενοχλητικό.

Και τέλος, η τρίτη νέα λειτουργία που αναμένεται να δούμε σύμφωνα με τον Hanke, είναι κάποια real-world events, τα οποία θα συνδυάζονται με το παιχνίδι. Εκεί οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν μερικά ultra rare Pokemon, όπως το Mewtwo ή τα 3 Legendary birds.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + seventeen =