αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ NASA προσφέρει δωρεάν εικόνες, βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα από τις αποστολές της

Η NASA προσφέρει δωρεάν εικόνες, βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα από τις αποστολές της

Η NASA έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα έναν τεράστιο πλούτο εικόνων που μας βοηθούν να κατανοήσουμε το διάστημα.

Η NASA αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα όλη αυτή τη βάση δεδομένων εικόνας και βίντεο για τους φίλους της διαστημικής εξερεύνησης και μάλιστα να δώσει τη δυνατότητα της αναζήτησης από ένα σημείο στο Internet για ό,τι μπορεί να θέλει να δει κανείς. Οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί τις εικόνες και τα βίντεο που βρίσκονται εκεί, καθώς δεν υπάρχει copyright.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της NASA, το images.nasa.gov περιέχει περισσότερες από 140.000 εικόνες, βίντεο, ακόμα και ηχητικά αρχεία από τις αποστολές της υπηρεσίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τον πλανήτη μας και την κλιματική αλλαγή. Το περιεχόμενο μπορεί να ενσωματωθεί με ευκολία σε ένα site ενός χρήστη, ενώ η αναζήτηση είναι εύκολη και οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, ο επισκέπτης της βάσης δεδομένων εικόνων της NASA μπορεί να επιλέξει τη μορφή του περιεχομένου που αναζητά, έτσι ώστε να έχει πιο συναφή αποτελέσματα. Το καλό είναι ότι θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει όλο αυτό το υλικό της NASA για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αλλά και για εργασίες και παρουσιάσεις κάθε είδους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 6 =