αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Nannuka κάνει δυναμικό μπάσιμο στον τουρισμό. Και ανοίγεται ένα τεράστιο πεδίο μπροστά της

Η Nannuka κάνει δυναμικό μπάσιμο στον τουρισμό. Και ανοίγεται ένα τεράστιο πεδίο μπροστά της

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες startups που έχουμε δει στην Ελλάδα. Και κατάφερε να εξελιχτεί σε μια μεγάλη επιχείρηση. Πρόκειται για την Nannuka, την οποία ίδρυσαν πριν 4 χρόνια οι Λέλα Δρίτσα, Κατερίνα Λάμπρου και Nάταλι Λεβή. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στις οικογένειες να βρουν babysitters, παιδαγωγούς, καθηγητές, οικιακές βοηθούς και γηροκόμους φυλλομετρώντας τα αξιόπιστα προφίλ που φιλοξενεί.

Τώρα πάει ένα βήμα παρακάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, η Nannuka έχει ήδη ξεκινήσει να έρχεται σε επικοινωνία με τουριστικούς φορείς και ξενοδοχεία, στα οποία δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούν άμεσα τις ανάγκες των οικογενειών που φιλοξενούν. Προσφέροντας υπηρεσίες babysitting και δημιουργικής απασχόλησης προσαρμοσμένες στην τοποθεσία, τις υποδομές και τη φιλοσοφία των ξενοδοχειακών μονάδων της κάθε περιοχής.

Επίσης, η Nannuka έχει προχωρήσει στη δημιουργία συγκεκριμένης ομάδας επαγγελματιών που έχει τα κριτήρια που απαιτούνται για να καλύπτει αντίστοιχα requests. Στόχος της εταιρίας είναι κάνει τη διαμονή της οικογένειας μια αληθινά ξεκούραστη και δημιουργική εμπειρία για όλους. Σε κάθε περίπτωση, γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πλέον ανοίγεται ένα μεγάλο πεδίο μπροστά στην ελληνική πλατφόρμα, το οποίο μπορεί να της δώσει πολλά περιθώρια για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 2 =