αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ mobile εφαρμογή που σου επιτρέπει να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου ωράρια

Η mobile εφαρμογή που σου επιτρέπει να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου ωράρια

Τυχαίνει πολλές φορές να μπερδεύεις το πρόγραμμά σου και να πηγαίνεις σε άλλη βάρδια από την προκαθορισμένη; Κάνεις αρκετές υπερωρίες την εβδομάδα και θέλεις να κρατάς τις ώρες σου; Το Shift.Cal είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα βαρδιών που σου τα προσφέρει όλα αυτά, μαζεμένα και νοικοκυρεμένα.

Σύμφωνα με το Tech Value, η δωρεάν έκδοση του Shift.Cal σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις έως και 6 διαφορετικές βάρδιες. Μέσα εκεί, μπορείς να βάλεις τα ρεπό σου, τις αργίες, τις άδειες και ό,τι άλλο κρίνεις απαραίτητο. Επίσης, το πρόγραμμα σου επιτρέπει να βάλεις τα λεπτά υπερωρίας που κάνεις ανά ημέρα και σου δίνει τα στατιστικά του μήνα μαζεμένα, όπως πόσες ημέρες άδειας πήρες, πόσες υπερωρίες έκανες και άλλα πολλά καλούδια.

Η πληρωτέα έκδοση ακυρώνει το όριο των 6 βαρδιών και επίσης τις διαφημίσεις. Είναι μία πάρα πολύ εξυπηρετική εφαρμογή και επίσης έχει ένα πολύ όμορφο και ελαφρύ widget, για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τσεκάρεις ό,τι θέλεις. Η εφαρμογή υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες, έχει περίπου 100 χιλιάδες downloads και πάνω από 600 αξιολογήσεις στο Play Store.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 11 =