αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Lenovo χορεύει… Tango από τον Νοέμβριο

Η Lenovo χορεύει… Tango από τον Νοέμβριο

Το πρώτο Tango Phone της αγοράς, το Lenovo Phab Pro 2, ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες και φαίνεται πως έρχεται η ώρα να κυκλοφορήσει ευρέως. Η συσκευή θα διατεθεί λοιπόν το Νοέμβριο στην αγορά μετά από κάποιες καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με το Digitallife.gr, η τεχνολογία Tango που ενσωματώνει χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες και τις κάμερες της συσκευής μπορεί να χαρτογραφήσει το χώρο γύρω της και έπειτα να σας επιτρέψει να παίξετε games, να πειραματιστείτε με επίπλωση σπιτιών και να έχετε πρόσβαση σε δεκάδες άλλες πιθανές εφαρμογές από προγραμματιστές και εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Lenovo και η Google γι’ αυτή την πρόταση. Για το λόγο αυτό, το Phab 2 Pro διαθέτει Tango wide-angle and depth-sensing camera πάνω από τον αισθητήρα των 16MP.

To Lenovo Phab Pro 2, που είδαμε και κατά τη διάρκεια της IFA 2016, είναι όσον αφορά τα υπόλοιπα specs μία συσκευή με οθόνη QHD μεγέθους 6,4 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 652, 4GB RAM, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και μπαταρία 4.000mAh.

Το κόστος του φτάνει τα 499 δολάρια και η Google και η Lenovo δεν αναμένουν γι’ αυτό τρελές πωλήσεις, αλλά την εισαγωγή του κοινού στον κόσμο της τεχνολογίας AR Tango.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =