αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Lenovo ετοιμάζει το 2-in-1 Lenovo Miix 520 για να «χτυπήσει» την Microsoft

Η Lenovo ετοιμάζει το 2-in-1 Lenovo Miix 520 για να «χτυπήσει» την Microsoft

Έχει ανάψει ο ανταγωνισμός στην αγορά των Laptop που μετατρέπονται… σε tablet. Σύμφωνα με το γερμανικό site WinFuture, το οποίο επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές η Lenovo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το MiiX 520 ένα hybrid Windows 10 tablet-laptop, το οποίο αναμένεται να κοιτάξει στα ματιά το Surface Pro 4. Το νέο Miix 520 έρχεται με οθόνη στις 12.3 ίντσες και θα διαθέτει pen stylus και επεξεργαστή Intel Core.

Συγκεκριμένα, η οθόνη θα προσφέρει ανάλυση στα 1920×1200 pixels και εφόσον επαληθευτούν οι φήμες, το εν λόγω hybrid αναμένεται να κυκλοφορήσει με διαφορετικά configurations τα οποία θα περιλαμβάνουν: Intel Core i3-6006U με 4GΒ μνήμης RAM και ένα ανώτερο μοντέλο με Core i7-7500U με 16GB μνήμης RAM. Σε ότι έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο θα παίζει μεταξύ των 128GB (SSD) και του 1TB.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς η πρόταση της Lenovo θα διαθέτει Dolby Audio, τρεις USB θύρες (μία USB 3.0 και δύο USB 3.1 Type-C), ενώ η μπαταρία λέγεται ότι θα προσφέρει κοντά στις 10 ώρες λειτουργίας. Επιπλέον, θα στηρίζεται σε ένα σύστημα passive cooling ψύξης και θα είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό μεταλλικό κράμα αλουμινίου. Αναμφίβολα, το νέο Miix θα είναι πολύ πιο ανώτερο σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και εάν η τιμή του είναι πιο χαμηλή σε σχέση με το Surface Pro 4, τότε σίγουρα η Microsoft θα έχει βρει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =