αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Intel λανσάρει αγώνες μέσω εικονικής πραγματικότητας- Ξεκινά άμεσα το φουτουριστικό project

Η Intel λανσάρει αγώνες μέσω εικονικής πραγματικότητας- Ξεκινά άμεσα το φουτουριστικό project

Σε συνεργασία με το Electronic Sports League (ESL) και το Oculus, η Intel θέλει να βάλει λίγο… ανταγωνισμό στην εικονική πραγματικότητα.

Ο σκοπός της Intel είναι να ξεκινήσει το VR Challenger League, το οποίο θα λαμβάνει χώρα μεταξύ των παικτών που θα φορούν κράνη εικονικής πραγματικότητας και να διαγωνίζονται σε τίτλους όπως το The Unspoken και το Echo Arena. To VR Challenger League θα ξεκινήσει τον Ιούλιο με μάχες online, με τους τελικούς αγώνες να γίνονται στο Intel Extreme Masters World Championship εντός του 2018, όπως διαβάζουμε στο pestaola.gr.

Μέσα στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ της Intel και της ESL περιλαμβάνεται μία ακόμα συνεργασία αναφορικά με τους επεξεργαστές της Intel να εγκαθίστανται στα συστήματα των υποδομών της διοργάνωσης και στους υπολογιστές της εκδήλωσης. Η Intel δείχνει να πιστεύει ότι η εικονική πραγματικότητα θα είναι ένα βασικό στοιχείο των μελλοντικών εκδηλώσεων eSports, με την πρωτοβουλία της αυτή να αποτελεί ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ένα στοιχείο στο οποίο επενδύει η ESL είναι το live streaming των eSports events με άμεση ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων, ενώ η Intel σημειώνει ότι περίπου 46 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν το Intel Extreme Masters esports event κάθε χρόνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =