αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei μπαίνει στην εποχή των ακριβών συσκευών: Το Mate 10 αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 1.000 ευρώ

Η Huawei μπαίνει στην εποχή των ακριβών συσκευών: Το Mate 10 αναμένεται να κοστίζει κοντά στα 1.000 ευρώ

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Richard Yu, CEO της Huawei, αποκάλυψε τα πρώτα στοιχεία για το Huawei Mate 10 και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα είναι σημαντικά ανώτερο από το επόμενο iPhone, και τώρα μαθαίνουμε την πιθανή ημερομηνία παρουσίασης, αλλά και την πιθανή τιμή του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πολωνική ιστοσελίδα Tabletowo, η Huawei θα διοργανώσει σχετική εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Huawei Mate 10 στις 16 Οκτωβρίου στο Μόναχο και μαζί του θα παρουσιάσει επίσης την έκδοση Huawei Mate 10 Lite. Ισχυρίζεται ακόμη ότι η τιμή της κανονικής έκδοσης θα πλησιάζει τα 4000 πολωνικά zloty (περίπου €940), αλλά η Lite έκδοση θα κοστίζει περίπου τα μισά.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Huawei Mate 10 αναμένεται με bezel-less οθόνη 6” FHD+ (2160 x 1080, 18:9) της Japan Display και επεξεργαστή Kirin 970, τον πρώτο της εταιρείας στα 10nm.

Όπως βέβαια σημειώνει το Techblog.gr, είναι καλό να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας για τα παραπάνω και να περιμένουμε αναλυτικότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά όπως έχετε καταλάβει το “πανηγύρι” έχει ξεκινήσει για τα καλά για τις συσκευές που θα δούμε το φθινόπωρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =