αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei, η τεχνητή νοημοσύνη, ο ψηφιακός βοηθός και ο ρόλος της Amazon

Η Huawei, η τεχνητή νοημοσύνη, ο ψηφιακός βοηθός και ο ρόλος της Amazon

Το πεδίο των ψηφιακών βοηθών αναδεικνύεται ως πηγή ανταγωνισμού μεταξύ των κατασκευαστών με τη Huawei να ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το πρακτορείο Bloomberg, η Huawei ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και εκείνη την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης με σκοπό της την παρουσίαση ενός ψηφιακού βοηθού, ο οποίος θα μπορεί να δεχτεί φωνητικές εντολές, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρχική χρήση του στην κινέζικη αγορά.

Ήδη η Huawei έχει συνεργαστεί με την Amazon προκειμένου να εντάξει την Alexa στο Huawei Mate 9, ενώ τώρα η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζει τον αμιγώς δικό της ψηφιακό βοηθό για τα μελλοντικά smartphones της. Μέχρι στιγμής, η εργασία της Huawei πάνω σε έναν ψηφιακό βοηθό είναι στο επίπεδο των φημών, ενώ υπάρχουν και οι αναφορές που μιλούν για συνολική συμφωνία με την Amazon για την εμφάνιση της Alexa σε όλες τις μελλοντικές συσκευές της Huawei, αντί για τη δημιουργία ενός ψηφιακού βοηθού από το μηδέν από την κινέζικη εταιρεία.

Πηγή: Pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =