αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, βάζοντας κάμερα 40MP στο επερχόμενο P11

Η Huawei ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, βάζοντας κάμερα 40MP στο επερχόμενο P11

Μπορεί το θυγατρικό brand της, η Honor, να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω των ομώνυμων νεοανακοινωθέντων smartphones, η Huawei όμως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του επερχόμενου P11, τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς.

Έχοντας διαθέσει τα Mate 10 / Mate 10 Pro στο καταναλωτικό κοινό εδώ και λίγες εβδομάδες, η Κινέζικη εταιρεία φαίνεται πως θα εκπλήξει τους πάντες με τον πρώτο εκπρόσωπο της για το 2018. Το P11 θα αποτελέσει την νεότερη προσθήκη της high-end σειράς “P” αντικαθιστώντας το υπάρχον μοντέλο, P10. Παρά τις βελτιώσεις στο εσωτερικό, τον ανανεωμένο σχεδιασμό και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που θα έχει στην φαρέτρα της η νέα συσκευή, μια νέα διαρροή υποδεικνύει την ενσωμάτωση της καλύτερης (μάλλον) κάμερας που έχουμε δει ποτέ σε κινητό.

Σύμφωνα με μια προωθητική εικόνα που υποτίθεται πως προέρχεται από σχετικό τμήμα της Huawei, ο κατασκευαστής φαίνεται να ετοιμάζει μια τριπλή κάμερα για το νέο P11, της οποίας η ανάλυση θα είναι 40 (!) Megapixel, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υβριδικού ζουμ επί έως πέντε φορές από το υπάρχον πλάνο. Επιπρόσθετα, η συσκευή θα έχει προ-εγκατεστημένο λογισμικό (“Pro” night mode) για την καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών / βίντεο το βράδυ, με τους τρεις φακούς να είναι σε θέση να αισθανθούν «100% περισσότερο φως».

Εκτος της επαναστατικής κυρίας κάμερας, αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η εμπρόσθια κάμερα θα είναι της τάξης 24 των Megapixel. Υπεύθυνος για την συγκεκριμένη διαρροή είναι ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks), ο οποίος ανήρτησε την εικόνα στον επίσημο Twitter λογαριασμό του. Αν οι πληροφορίες της διαρροής ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, το Huawei P11 θα είναι, εκτός απροόπτου, το καλύτερο smartphone για λήψη φωτογραφιών και βίντεο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Χωρίς αμφιβολία, θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή για τους φίλους του σχετικού χόμπι. Αναμονή λίγους μήνες λοιπόν μέχρι την επισημοποίηση του νέου high-end μοντέλου της Huawei.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − four =