αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει και «σούπερ έκδοση» του P10

Η Huawei αναμένεται να κυκλοφορήσει και «σούπερ έκδοση» του P10

Φήμες των τελευταίων ημερών τονίζουν πως η Huawei θα κυκλοφορήσει εκτός από το Huawei P10, και το Huawei P10 Plus μοντέλο στην αγορά. Οι πληροφορίες αυτές αναμένεται να επαληθευθούν, δεδομένου ότι η εταιρεία πάντα κυκλοφορεί Lite και Plus εκδόσεις των κορυφαίων συσκευών της.

Ειδικότερα, όπως διαβάζουμε στο Digitallife.gr, το P10 Plus θα καταφθάσει με κυρτή οθόνη των 5.5 ιντσών και μεταλλικό σασί. Στο εσωτερικό του, η εταιρεία επέλεξε να τοποθετήσει Kirin 965 SoC. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση σε σχέση με το high-end Kirin 960 SoC, με υψηλότερους χρονισμούς. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν υποδεικνύουν ότι η συσκευή θα διατίθεται σε δυο εκδόσεις, μια με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και η άλλη με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Κάτι τέτοιο δεν φαντάζει ως μη ρεαλιστικό, καθώς ήδη ως κανονικότητα θεωρούνται τα smartphones με 4GB και 6GB RAM.

Στο πίσω μέρος, η Huawei επέλεξε να τοποθετήσει δυο κάμερες των 12MP και μια άλλη των 8MP στο μπροστινό μέρος. Φημολογείται η ύπαρξη σαρωτή ίριδας, καθώς και σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος για πρόσθετη ασφάλεια. Τέλος, ο κατάλογος των τεχνικών χαρακτηριστικών συμπληρώνεται με μια μπαταρία φορτίου 3.650 mAh και Android Nougat με το EMUI 5.0 interface. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το νέο smartphone να αποκαλυφθεί στην έκθεση MWC 2017 στη Βαρκελώνη. Ήδη η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι θα παραβρεθεί σε αυτή με event που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + ten =