αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google κάνει μεγάλο μπάσιμο στο πεδίο ευρέσεως εργασίας. Και ναι, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά

Η Google κάνει μεγάλο μπάσιμο στο πεδίο ευρέσεως εργασίας. Και ναι, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά

Μια κίνηση- ματ κάνει η Google, που δείχνει ικανή να… σκορπίσει στους πέντε ανέμους, τις πλατφόρμες ευρέσεως εργασίας. Ο τεχνολογικός γίγαντας έκανε νέο update στο Search για σταθερούς υπολογιστές και φορητές συσκευές και μπορεί να σας βρει όλες τις διαθέσιμες θέσεις.

Τα νέα δεδομένα είναι απλά: Μέσω καρτελών που υπάρχουν πλέον στη μηχανή αναζήτησης της Google, μπορείς να «φιλτράρεις» διάφορες ενεργές αγγελίες που θέλεις να σου εμφανιστούν. Για παράδειγμα, να επιλέξεις να δεις αγγελίες που έχουν δημοσιευτεί τις τελευταίες 3 ημέρες. Να δεις θέσεις full time ή part time. Όλα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όπως θα έκανες δηλαδή σε μια κλασική πλατφόρμα, μόνο που τώρα θα το κάνεις στον απέραντο κόσμο της Google.

H υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ, αλλά φαίνεται πως το πλάνο επέκτασης και σε άλλες αγορές είναι ήδη σε λειτουργία. Αν δεν έχει πεισθεί ακόμα για την μεγάλη κίνηση της Google και το πως μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά, τότε ρίξε μια ματιά στο παραπάνω σύντομο βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =