αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Google δημιουργεί crisis fund ύψους 4 εκατ. δολαρίων για να βοηθήσει τους πρόσφυγες

Η Google δημιουργεί crisis fund ύψους 4 εκατ. δολαρίων για να βοηθήσει τους πρόσφυγες

Φαίνεται ότι οι τελευταίες ενέργειες του Donald Trump έχουν καταφέρει κάτι πολύ θετικό: να ενώσουν τις μεγάλες αμερικανικές εταιρίες υπέρ των προσφύγων. Εντυπωσιακή είναι η νέα πρωτοβουλία της Google, η οποία δημιουργεί ένα crisis fund, το οποίο θα διαθέτει εξ αρχής 2 εκατ. δολάρια και μέσω δωρεών από τους εργαζόμενους μπορούν να προστεθούν άλλα 2 εκατ. δολάρια. Σύνολο 4 εκατ. δολάρια τα οποία θα δοθούν για την στήριξη των προσφύγων.

Συγκεκριμένα το ταμείο- γίγας θα συνεργαστεί με τις οργανώσεις: American Civil Liberties Union, Immigrant Legal Resource Center, International Rescue Committee και UNHCR. Σήμειώνεται, ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη εκστρατεία για την ανθρωπιστική κρίση, που έχει δημιουργήσει ποτέ η Google.

Επιπλέον από τα παραπάνω χρηματικά ποσά, τα στελέχη της Google μπορούν να δώσουν αν θέλουν κι άλλα κεφάλαια, για τον ίδιο σκοπό. Όπως μεταδίδει το CNBC, η εκστρατεία επιβεβαιώθηκε σε σημείωμα που έστειλε ο CEO της Google, Sundar Pichai, προς τους εργαζομένους το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται, ότι η τεχνολογική εταιρία έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή της αντιρρήσεις της για τις αποφάσεις του Donald Trump. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα η Google αλλά και άλλες μεγάλες εταιρίες που δείχνουν να κινούνται έντονα τα τελευταία 24ωρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι tech leaders είναι ενάντια στον Donald Trump για το «μπλόκο» στους πρόσφυγες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =