αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Fraport… στην αντεπίθεση: «Η Ryanair δεν αποχώρησε από τα Χανιά λόγω υψηλών χρεώσεων»

Η Fraport… στην αντεπίθεση: «Η Ryanair δεν αποχώρησε από τα Χανιά λόγω υψηλών χρεώσεων»

Απάντηση της Fraport Greece, στην απόφαση της Ryanair να διακόψει, από 1ης Ιουνίου, τα δρομολόγιά της από τα Χανιά και να μεταφέρει δυο αεροπλάνα από τα αεροδρόμιο της Κρήτης και της Αθήνας στη Γερμάνια, επικαλούμενη υψηλές χρεώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια.

“Η απόφαση της Ryanair να διακόψει τα δρομολόγιά της από τα Χανιά δεν οφείλεται στις υψηλές χρεώσεις της Fraport Greece”, δήλωσε ο διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Fraport η οποία διαχειρίζεται το αεροδρόμιο των Χανιών.

“Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας” διευκρίνισε ο Γιώργος Βήλος.

“H Fraport Greece σέβεται τις επιχειρησιακές ανάγκες και επιλογές της Ryanair, η οποία σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη που επιχειρεί στα 9 από τα 14 (ελληνικά) αεροδρόμια κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και καταγράφοντας μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους διεθνείς προορισμούς” τόνισε ο κ. Βήλος.

Από την πλευρά μας, πρόσθεσε, προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση της αυξημένης επιβατικής κίνησης που αναμένουμε φέτος στα αεροδρόμιά μας και οι ενέργειές μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση”.

Πηγή: skai.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 6 =