αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Coca Cola λανσάρει 6 νέα προϊόντα (πολλά από τα οποία θα παράγονται στην Ελλάδα)

Η Coca Cola λανσάρει 6 νέα προϊόντα (πολλά από τα οποία θα παράγονται στην Ελλάδα)

Στην κατηγορία των ροφημάτων φυτικής προέλευης, εναλλακτικά των «γαλακτοκομικών», εισέρχεται η Coca – Cola, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με νέα προϊόντα χωρίς ζάχαρη, αλλά με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Τα νέα προϊόντα, η διανομή των οποίων έχει ξεκινήσει και μέχρι τις 10 Ιουνίου αναμένεται να βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ και στα άλλα σημεία πώλησης, παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ σε ειδική εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με εξαίρεση τα καινούργια φυτικά «γαλακτοκομικά» τα υπόλοιπα νέα προϊόντα θα παράγονται στο εργοστάσιο της Coca – Cola 3E στο Σχηματάρι, το οποίο μετά τις τελευταίες επενδύσεις ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί πλέον mega plant. Τα νέα προϊόντα υπηρετούν τη νέα παγκόσμια στρατηγική της Coca – Cola για κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα νέα προϊόντα είναι τα ακόλουθα:

– Fanta πορτοκαλάδα, με 30% λιγότερη ζάχαρη και 20% χυμό πορτοκάλι.
– Fanta πορτοκαλάδα Zero, χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.
– Fanta λεμονάδα Zero, χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια.
– Sprite Zero Λεμόνι Μέντα.
– Schweppes με Λεμόνι
– Schweppes με Μαστίχα-Μέντα, χωρίς ζάχαρη. Η γεύση αυτή θα διατίθεται μόνο στην Ελλάδα.

Έξι είδη ροφημάτων «γαλακτοκομικών» φυτικής προέλευσης. Πρόκειται για τα ροφήματα AdeZ τα οποία θα διατίθενται στις ακόλουθες γεύσεις: ρόφηματα αμυγδάλου, καρύδας, σόγιας, ρόφημα αμυγδάλου με χυμό μάγκο και passion fruit, ρόφημα βρώμης με φράουλα και μπανάνα και ρόφημα σόγιας με χυμό μήλου. Περιέχουν στέβια, θα διατίθενται σε δύο συσκευασίες και σε 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι, φτιαγμένο κατά 30% από φυτικά υλικά. Η The Coca – Cola Company εξαγόρασε τον Μάρτιο του 2017 την AdeΖ, εταιρεία που θεωρείται Νο1 στη Λατινική Αμερική στην κατηγορία αυτή. Τα προϊόντα αυτά δεν θα παράγονται εδώ, αλλά θα εισάγονται από το εξωτερικό.

Μες στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η Coca – Cola σε δύο συλλεκτικές συσκευασίες, εμπνευσμένες από τις Κυκλάδες και τη Θεσσαλονίκη, όπως είχε γίνει πέρυσι το καλοκαίρι με μπουκάλι εμπνευσμένο από την Κρήτη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Coca – Cola με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που ξεκίνησε να παράγεται πέρυσι στην Ελλάδα, εξάγεται σε Κύπρο και Ιταλία και ο σχεδιασμός προβλέπει εξαγωγές του προϊόντος σε πολύ περισσότερες αγορές μες στο 2018 και το 2019.

Πηγή: Καθημερινή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − nine =