αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Canon εξαγόρασε την Startup Kite η οποία ειδικεύεται στην εκτύπωση φωτογραφιών

Η Canon εξαγόρασε την Startup Kite η οποία ειδικεύεται στην εκτύπωση φωτογραφιών

Βήματα προς το μέλλον φαίνεται πως θέλει να κάνει η Canon. Η ιστορική εταιρία εξαγόρασε την startup Kite, η οποία έχει έδρα στο Λονδίνο και ειδικεύεται στην εκτύπωση φωτογραφιών, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρία είχε εξαγοράσει και την photo-sharing app Lifecake, το 2015.

Τώρα, βγήκε η Cacon βγήκε πάλι… για αγορές. Απέκτησε την Kite, η οποία επιτρέπει στους προγραμματιστές να προσθέσουν on-demand printing features στις εφαρμογές τους. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος της εξαγοράς. Πάντως, όπως σημειώνει το TechCrunch, αναμένεται οι ιδρυτές της startup να παραμείνουν επικεφαλείς, θα παραμείνει σταθερή η ομάδα 12 ατόμων που διαθέτει, ενώ η Kite θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητο brand, στην «οικογένεια» της Canon.

«Η Canon είναι διατεθειμένη να διατηρήσει το επιχειρηματικό πνεύμα και το DNA των ιδρυτών, που οδήγησε την ομάδα στο να δημιουργήσει μια επιχείρηση παγκόσμιας κλάσης» τόνισε ένας εκπρόσωπος της Canon.

Η Kite ιδρύθηκε το 2013, από τους Concannon, Deon Botha, Charlie Carpenter και Black Ocean (φωτο). Και έχει καταφέρει να έχει πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μένει να δούμε τι προοπτικές θα ανοιχτούν από εδώ και πέρα για την καινοτόμο επιχείρηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 2 =