αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Asus δημιούργησε την «μπλε σπηλιά». Μπορείς να μαντέψεις σε τι χρησιμεύει αυτή η περίεργη συσκευή;

Η Asus δημιούργησε την «μπλε σπηλιά». Μπορείς να μαντέψεις σε τι χρησιμεύει αυτή η περίεργη συσκευή;

Μετά τα νέα ZenBooks, η Asus επανέρχεται στην Computex 2017 με μια συσκευή που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει με το σχεδιασμό της. Η εταιρία πέρα από τα προϊόντα hardware για PCs, πλέον παράγει και πολλές περιφερειακές συσκευές. Μια από αυτές παρουσίασε στην έκθεση αυτής της εβδομάδας.

Το ASUS Blue Cave WiFi, όπως βλέπετε από τη φωτογραφία, είναι συσκευή που όχι μόνο θα βελτιώσει την ποιότητα του δικτύου σας, αλλά θα αναβαθμίσει και την αισθητική του χώρου σας. Η περίεργη κατασκευή, όμως, δεν είναι μόνο για να τραβάει τα βλέμματα. Το κενό, διαχωρίζει τη κεντρική μονάδα του router από τις πανίσχυρες κεραίες που βρίσκονται στο επάνω μέρος, όπως διαβάζουμε στο unboxholics.com.

Η Asus δεσμεύεται ότι η συσκευή θα είναι ικανή να μεταφέρει τεράστια αρχεία, όπως 4K βίντεο, ασύρματα. Η ασφάλεια που θα προσφέρει το Blue Cave WiFi θα είναι από τις καλύτερες, αφού η Asus συνεργάστηκε με την Trend Micro για να ενσωματώσει το AiProtection, σύστημα που ασφαλίζει το δίκτυο και τους χρήστες από διάφορες επιθέσεις.

Δεν έγινε γνωστό το πότε θα είναι διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων. Ωστόσο αναφέρθηκε ότι ίσως η τιμή λιανικής να ξεκινάει από τα $180 .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − nine =