αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Apple κάνει προσλήψεις. Και μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι σου

Η Apple κάνει προσλήψεις. Και μπορείς να δουλεύεις από το σπίτι σου

Ονειρεύεσαι να εργαστείς για την Apple; Αυτό μπορεί να γίνει τώρα. Και μάλιστα να εργάζεσαι από την άνεση του σπιτιού σου. Συγκεκριμένα, ο αμερικανικός κολοσσός, αναζητά Home Advisors, για πλήρη αλλά και για μερική απασχόληση. Τι θα κάνουν όσοι προσληφθούν: Θα έρχονται σε επικοινωνία με πελάτες, με στόχο να τους βοηθήσουν σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τα προϊόντα της εταιρίας.

Θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Apple, θα προσφέρουν συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων και τεχνική υποστήριξη – όλα από την άνεση της δικής τους κατοικίας. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν προσωπικό χώρο για να εργάζεσαι, ένα γραφείο, μια καρέκλα και ένα laptop με σύνδεση στο ίντερνετ.

Η Apple έχει δώσει στην δημοσιότητα την παγκόσμια λίστα της, στην οποία παρουσιάζονται όλες οι σχετικές θέσεις που έχουν ανοίξει, σε πολλές τοποθεσίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ΕΔΩ ολόκληρη την λίστα, να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε θέση, και να στείλουν το βιογραφικό τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − ten =