αρχικηVIRALΗ Adidas ετοιμάζει παπούτσια που θα παίζουν μουσική

Η Adidas ετοιμάζει παπούτσια που θα παίζουν μουσική

Φτιάξτε απίθανα beats με το κλασικό TR-808 της Roland περπατώντας.

Μετά τα παπούτσια με την υπογραφή διάσημων μουσικών, η Adidas έρχεται με τα παπούτσια που γράφουν μουσική. Η εταιρεία marketing Neely & Daughters σχεδίασε ένα παπούτσι με ενσωματωμένο Roland TR-808 drum machine. Όπως σημειώνει το Exclaim, το πρωτότυπο παπούτσι έχει ηχείο, θύρα USB, Wi-Fi, Bluetooth και έρχεται με έξι διαφορετικά beat στη μνήμη του.

Όπως τα αντίστοιχα παπούτσια της Nike που δένουν μόνα τους, τα «Neely Air» της Adidas βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού, αλλά εφόσον υπάρξει η αντίστοιχη ζήτηση, λογικά θα βγουν στην αγορά.

Το TR-808 της Roland που κυκλοφόρησε το 1980, είναι ένα από τα πιο κλασικά drum machine και ένα από τα πρώτα που επέτρεπαν στον χρήστη να τα προγραμματίσει, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει δικούς του ρυθμούς. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά με επιτυχία στο «Sexual Healing» του Marvin Gaye και το «Planet Rock» των Afrika Bambaataa και Soulsonic Force, ενώ αργότερα χρησιμοποιήθηκε από καλλιτέχνες όπως οι Beastie Boys, οι Outkast και οι Talking Heads. Έγινε ιδιαίτερα αγαπητό για την ευκολία στη χρήση του, το χαρακτηριστικό μπάσο τύμπανο και το χαμηλό του κόστος. O ιδρυτής της Roland, Ikutaro Kakehashi, πέθανε τον περασμένο Απρίλιο, στην ηλικία των 87.

Πηγή: Clickatlife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =