αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 34χρονή που διαθέτει 1 εκατ. δολάρια στον λογαριασμό της, αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τα χρήματα

Η 34χρονή που διαθέτει 1 εκατ. δολάρια στον λογαριασμό της, αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε με τα χρήματα

Η Kristy Shen κατάφερε πολύ γρήγορα, να βγάλει πολλά χρήματα. Δημιούργησε το blog Millennial Revolution και σήμερα μόλις στα 34 της χρόνια έχει «αποσυρθεί» από την κανονική δουλειά της. Με μια σημαντική λεπτομέρεια: έχει 1 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, όπως σημειώνει το Business Insider. Τα οποία απέκτησε πριν φτιάξει το blog. Μαζί με το σύζυγο της εργάζονταν σκληρά ως προγραμματιστές, και με μια μέγα- αποταμίευση την οποία εφάρμοσαν για κάποια χρόνια, κατάφεραν να αποταμιεύσουν πολλά χρήματα. Μάλιστα όπως έχουν πει οι ίδιοι, ποτέ δεν αγόρασαν, για παράδειγμα, δικό τους σπίτι αφού το θεωρούν περιττό. Η ιστορία τους έχει «παίξει» σε πολλά ξένα ΜΜΕ.

Πλέον η Shen κάνει αρκετές ομιλίες σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για το πως μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα, αλλά και το πως να τα διαχειριστεί. Πρόσφατα, βρέθηκε σε event και μίλησε για το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι με τα χρήματα. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν παρακολουθούν τα χρήματα» είπε η ίδια και συνέχισε: «Δεν είναι ότι δεν ξέρουν τι κάνουν ή ότι είναι χαζοί. Απλά δεν παρακολουθούν τα χρήματα. Τουλάχιστον αυτό έχω δει σε πολλούς φίλους μου».

Κατά την Shen το να μην παρακολουθείς στενά το που ξοδεύεις τα χρήματα σου, είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Η ίδια, ξοδεύει μαζί με τον σύζυγο της περίπου 40.000 δολάρια το χρόνο, για ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Στην παραπάνω φωτογραφία, τους βλέπετε σε ταξίδι τους στην Ελλάδα. Παρόλο που διαθέτει πλέον πολλά χρήματα, η 34χρονη παρακολουθεί το που ακριβώς ξοδεύει το μπάτζετ της. Όπως έκανε πάντα.

Με το να παρακολουθείς που πάνε τα χρήματα σου, μπορείς να καταλάβεις άμεσα αν βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο. «Όλοι έχουμε κάνει λάθη» όπως παραδέχεται άλλωστε και η Shen. Το ζήτημα είναι να το καταλάβεις άμεσα, και να επανέλθεις στην σωστή πορεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + seven =