αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 27χρονη που ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στο Youtube από το δωμάτιο της και σήμερα είναι εκατομμυριούχος

Η 27χρονη που ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στο Youtube από το δωμάτιο της και σήμερα είναι εκατομμυριούχος

Στα 19 της, ξεκίνησε να ανεβάζει κάποια βίντεο ομορφιάς στο Youtube. Από την κρεβατοκάμαρα της. Σήμερα, 8 χρόνια μετά, κάνει περίπου το ίδιο: ανεβάζει βίντεο από την κρεβατοκάμαρα της. Με μια σημαντική διαφορά. Πλέον το δωμάτιο της βρίσκεται σε ένα πολυτελές σπίτι. Αφού η ίδια είναι εκατομμυριούχος.

Μιλάμε για την Zoe Sugg. Κάπως έτσι εξελίχτηκε η πορεία για τη νεαρή κοπέλα, η οποία είναι γνωστή στο Youtube ως Zoella. Η ιστορία της αποδεικνύει ότι με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών όλοι μπορούν να φτάσουν στον στόχο τους.

Η ίδια δεν ήταν ποτέ επαγγελματίας στο πεδίο του μακιγιάζ. Ξεκίνησε να ανεβάζει κάποια σχετικά βίντεο, ως μια απλή 19χρονη από την Αγγλία. Και κατάφερε να έχει σήμερα πάνω από 11 εκατ. συνδρομητές.

«Όπως ξέρετε, δεν είμαι expert» δηλώνει η Zoe Sugg ακόμα και σήμερα σε βίντεο της.

Αυτό είναι το προφίλ που οικοδόμησε και την έφτασε στην επιτυχία. Δεν προέβαλλε δηλαδή ότι είναι η «ειδική» του μακιγιάζ. Αλλά έδινε και δίνει τις συμβουλές της, ως ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Με μια αμεσότητα που, όπως αποδεικνύεται, κάνει τη διαφορά.

Η 27χρονη σήμερα Youtuber, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Forbes, με τους Top Influencers στο πεδίο της ομορφιάς. Έχει καταφέρει να «αγγίξει» τους απλούς χρήστες. Θα την δεις πιο συχνά να προτείνει μια ενυδατική κρέμα αξίας 4 δολαρίων από ένα τοπικό κατάστημα, παρά το αντίστοιχο προιόν των 40 δολαρίων από ένα εμπορικό κέντρο.

Παράλληλα, πέρα από τα ιντερνετικά έσοδα, έχει «εξαργυρώσει» τη δημοφιλία της γράφοντας βιβλία. Το βιβλίο της «Girl Online» έκανε ρεκόρ κυκλοφορίας στην πατρίδα της. Ενώ η ίδια έχει γίνει best seller συγγραφέας των New York Times. To 2014 έβαλε το όνομα της σε μια σειρά με προϊόντα ομορφιά στη Βρετανία. Ρεκόρ πωλήσεων και σε εκεί, πιάνοντας κυρίως το νεανικό κοινό.

«Πολλοί πιστεύουν, ότι επειδή κάποιος κάθεται μπροστά από μια κάμερα και μιλά για 10- 20 λεπτά, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views, αυτός ο άνθρωπος είναι 100% σίγουρος για τον εαυτό του, δεν έχει προβλήματα και είναι συνέχεια χαρούμενος. Αυτό είναι τόσο λάθος. Υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα που απασχολούν τους ανθρώπους, από ότι βλέπει κάποιος με την πρώτη ματιά», έχει δηλώσει η Zoe Sugg σε βίντεο της το 2012. Το οποίο συγκέντρωσε 4 εκατ. προβολές. Το ανθρώπινο προφίλ της, κάνει τη διαφορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =